Dolar

32,5104

Euro

34,9524

Altın

2.439,45

Bist

9.716,77

'Araba Kullanmayı Nasıl Öğrendim' Oyunu Ayakta Alkışlanıyor

Fındık'ın engebeli, inişli çıkışlı, cesur yolculuğuna eşlik etmeye hazır mısınız?

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-18 14:03:17

'Araba Kullanmayı Nasıl Öğrendim' Oyunu Ayakta Alkışlanıyor

Serkan Güzel/Timeturk

Belki o yolda karşılaşacaklarımız bizi heyecanlandırır, bize unuttuğumuz şeyleri hatırlatır, bizden kendimizle yüzleşmemizi ister. Belki dehşete düşeriz, üzülürüz, korkarız. Belki de araba kullanmayı bilmiyoruzdur. Araba kullanmayı öğretir bize Fındık.

a1_23

Oyunun yazarı Paula Vogel. Vogel; Amerikalı oyun yazarı ve üniversite profesörü. 1970'lerden itibaren edebiyat çevrelerinde adını duyurmaya başlayan Vogel, AIDS'e verdiği önemle ABD çapında hastalığın öneminin anlaşılmasına katkı sağladı. 1992'de Obie Ödülü'ne layık görüldü. Hayata ve olaylara farklı bakışı ile özel bir insan tarafından yazılan oyunun yönetmeni ise Sami Merat Marçalı. Ve oyun tam bir Yönetmen başarısı. Bu nedenle ilk alkış Yönetmene.

a3_20

'Yuva' oyunundaki performansını bir türlü unutamadığım, 2018 Afife Tiyatro Ödülleri "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü alan Özlem Zeynep Dinsel ile  Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar ve Kaçak dizilerinde farklı rollerde oynayan, 'Aşk Delisi' adlı oyunda harika bir performans sergileyen Berk Hakman bu oyunda başroldeki oyuncular. Ayrıca Yasemin Çolak, Yezdan Kayacan, İnci Sefa Cingöz oyunun diğer başarılı oyuncuları. Ve her oyuncu ayrı ayrı alkışı hak ediyor. Atılan her adıma kadar hesaplanmış, düşünülmüş ve çalışılmış bir oyun. Emek harcanan her işte olduğu gibi başarı kendiliğinden gelecektir. Özlem Zeynep Dinsel ve Berk Hakman İngiliz oyuncuları kıskandıracak performans sergileyip izleyiciden tam not alıyorlar... Daha birinci sezonunda ses getirmeyi başaran bu güzel oyunu kaçırmayın!

a2_24

Şimdi sürücü koltuğuna geçin. Kemerinizi bağlayın, aynaları kontrol edin, ayaklarınızın pedala rahatça uzandığına emin olun. Radyoda en sevdiğiniz parçayı açın ve gaza basın.

 

 

Haber Ara