Dolar

32,3241

Euro

35,1014

Altın

2.300,58

Bist

9.079,97

Apple, Singapur'daki yüzen magazası için ilk tarihi verdi

Müşterilerini hem cihaz hemde etkinlikleri ile şaşırtmayı başaran Apple, yeni yüzen mağazası ile dikkatleri üstüne çekmek istiyor. Peki Apple yüzen mağaza nerede olacak? İşte detaylar.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-08 12:43:21

Apple, Singapur'daki yüzen magazası için ilk tarihi verdi

Geçen aylarda ortaya atılan iddialara göre Apple, teknik olarak su üzerinde yüzen bir mağaza üzerinde çalışıyordu. Bu farklı tasarım için resmi bir dilden açıklama yapıldı. Apple Singapur Marina Bay Sands'dan yer satın alarak burada mağazasını kullanılabilir hale getirecek.

Su üstünde yüzecek olan mağazanın tasarımsal detaylarıda bir hayli göz dolduruyor. Bir hunuyi anladıran tasarımda, diğer mağazalarında olan cam ve ahşap detayları yerini alacak. 360 derece panoramik manzarası olacak olan mağaza, müşterilerin ilgisini çekmek istiyor. Sadece teknoloji değil, mağaza anlamında da farklı olmak isteyen teknoloji devi Apple, yüzen mağazanın açılış tarihi hakkında bir açıklama yaptı. Singapur'daki yüzen mağaza 10 Eylül 2020 tarihinde açılacak. 

Apple-in-ilk-yuzen-magazasi-03 Sualtı toplantı odasına sahip

Peki müşteriler içeri girdiğinde ne ile karşılaşacaklar. İçeride geliştirme ve eğitim atolyeleri bulunuyor. Bu sayede müşteriler, akıllarında olan fikirleri ve sorunları sualtı toplantı odasında yetkililer ile paylaşabiliyor. 

Haber Ara