Dolar

32,3238

Euro

35,1348

Altın

2.305,13

Bist

9.079,97

Apple evinde çalışacak Türk aday arıyor

Apple'ın İstanbul'u kapsayan yeni iş ilanında evinde çalışacak ama Almanca'yı da sular seller gibi bilen çalışan aranıyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-19 19:50:31

Apple evinde çalışacak Türk aday arıyor

Ofis yerine evdeki konforla verimli çalışabileceğini düşünen kişiler için bir iş ilanı yayınlayan Apple, müşterilerinin teknik sorunlarını çözmeleri konusunda yardımcı olacak çalışma arkadaşları arıyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNDEN MÜŞTERİLERE BİLGİ VERECEK DONANIMDA

İşi yalnızca teknik sorunların çözülmesi olarak sınırlandırmayan Apple, işe başvuracak kişilerden Apple'ın geniş ürün yelpazesi hakkında müşterilere bilgiler verebilecek donanımda olma kriterini şart koşuyor.

AKICI ALMANCA BİLMESİ GEREKLİ

Apple'ın iş başvurusunda bulunan kişilerde aradığı ilk kriter, Almanca'yı akıcı bir şekilde konuşup yazı diline aktarabilmeleri.

SON BAŞVURU TARİHİ HAZİRAN 2016

Evden çalışılacak olsa da belirli bir saat kotası bulunacak. Haftada 45 saatlik çalışma dilimini doldurmak gerekiyor, ayrıca saatlerin esneklik gösterebileceği de unutulmamalı.

Minimum 5Mbps download ve 1Mbps upload hızlarına sahip internet hızı bulunmasını şart koşan Apple, aradığı kriterler içinde Almanca'nın çok iyi olmasını şart koşsa da CV'nin kendilerine İngilizce olarak gönderilmesini istiyor elbette. Son başvuru tarihi ise Haziran 2016.

Haber Ara