Dolar

32,5042

Euro

34,6239

Altın

2.482,08

Bist

9.576,58

Apple cihazlarından artık Epic Games'e erişilemeyecek

Apple ile Epic Games arasındaki gerilim artık kopma noktasına geldi. Apple'dan yapılan açıklamaya göre artık Apple cihazlarından Epic Games'e erişim sağlanmayacak. İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-10 11:25:08

Apple cihazlarından artık Epic Games'e erişilemeyecek

Birçok oyunsever tarafından sevilen hayatta kalma oyun Fortnite'ın yapımcı Epic Games, bir süredir Apple ve Google ile adeta savaş veriyor. 3'lü arasında yaşanan gerilim Epic Games'in Fortnite Mobile'a kendi oyun içi ödeme sistemini eklemesiyle başladı. Epic Games'in kural ihlali yaptığını söyleyen Apple, işi mahkeme salonuna götürmeye hazırlanıyor. Oyuncular, aradaki yaşanan gerilimin bitmesini isterken yeni tartışmalar da taraflar arasında bitmiyor.

Şimdi Apple tarafından oyuncuları üzecek bir haber geldi, yapılan açıklamaya göre, 11 Eylül yani yarın itibariyle Apple kullanıcıları Epic Games'e erişemeyecek. Açıklamanın devamında Apple üzerinden oyuna giriş yapan kullanıcılar artık erişim sağlamayacak. Bu nedenle hesap bilgilerinizin güncellenmesi gerekecek.

450_1000 Epic Games hesabı nasıl güncellenir?

- Apple cihazınızdan Fornite Mobile'e giriş yapın, daha sonra ayarlar butonuna tıklayın.

- Genel menüsünün alt sekmelerinden e-posta adresinizle ilgili bir bölüm göreceksiniz

- Burayı güncelleyerek aktif olarak giriş yaptığınız bir e-posta adresini girin.

- Bu işlemi yaptıktan sonra da şifrenizi değiştirin. Çünkü Apple hesabıyla giriş yaparken o hesaba ait şifreyi kullanıyordunuz.

 

Haber Ara