Dolar

32,5564

Euro

34,8930

Altın

2.431,51

Bist

9.645,02

Apple, akıllı saat Watch 3'ü tanıttı

Apple, bu akşam yeni 3 ürününü birden tanıttı. Tanıtılan ürünler arasında Apple Watch 3'de vardı. İşte yeni Apple Watch'un özellikleri...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-12 23:46:00

Apple, akıllı saat Watch 3'ü tanıttı

Apple'ın akıllı saati Apple Watch yenilendi. Yeni iPhone'un tanıtıldığı etkinlikte Apple, beklendiği üzere 3. seri Apple Watch'ı tanıttı. Bildiğimiz gibi Apple, geçtiğimiz yıl iPhone 7'yi tanıttığı etkinlikte de Apple Watch'ı yenilediğini duyurmuştu. 2. Seri Apple Watch'ta su geçirmezlik, yenilenen işlemci ve daha parlak ekran gibi yenilikler vardı.

3. seri Apple Watch'ta da dikkat çekici özellikler bulunuyor. Öncelikle Kalp Ritmi uygulamasının yenilendiğini görüyoruz. Bu sayede dinlenirken veya spor yaparken kalp atış hızının grafiğini ayrıntılı bir şekilde görebiliyorsunuz. Ayrıca Apple Heart Study ile kalp ritmi de anlık olarak takip edilebiliyor.

saat1

Apple Watch 3. Serinin ön plana çıkan özelliği hiç şüphesiz iPhone'a bağlı olmadan çalışabiliyor olması. Zira bu akıllı saatin LTE desteği var ve SIM kart takılarak telefonsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Apple'ın yeni akıllı saati, telefona bağlı olamadan AirPods'la uyumlu bir şekilde müzik dinleme imkanı da sunuyor. Zira cihazın içinde dahili Apple Music bulunuyor ve LTE internet bağlantısıyla bu müziklere erişim sağlanıyor.

saat2

Tasarımsal açıdan baktığımızda yeni Apple Watch'ta, Dijital Crown'a eklenen kırmızı detay dışında bir fark bulunmuyor. Ayrıca cihazda anten ve SIM kart eklentisi olmasına rağmen, kalınlığının artmaması da bir hayli ilgi çekici.

Apple Watch 3. Serinin özellikleri:

- LTE, Sim kart desteği
- GPS
- Su geçirmez
- %70 daha hızlı çift çekirdekli işlemci
- watchOS 4

Yenilenen Apple Watch, 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 15 Eylül'de ön siparişe açılacak ve 22 Eylül'de kullanıcılarla buluşacak.

Haber Ara