Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankalara yatırılır?

AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankalara yatırılır? Milyonlarca kişinin başvuru yapacağı AÖF kayıt yenileme için Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden 15 Şubat işaret edildi. Bugün başlayan ödemeler 26 Şubat'a kadar devam ediyor. Peki ama AÖF ödemeleri hangi bankaya nasıl yatırılır? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankalara yatırılır? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 15:57:35

AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankalara yatırılır?

AÖF kayıtları için Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihlerinin 15 Şubat'ta başlayıp, 26 Şubat'a kadar devam edeceğini belirten bir yazı bildirdi.Bu tarihler arasında ilk olarak ödeme yapacak olan kişiler başvuru yapabilecek. Peki ama ücretler hangi bankaya ödenecek?

AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankaya ödenecek?

Anadolu Üniversite kayıt yenileme işlemi için ödeme yapılacak banka ve kayıt yenileme detayları konusunda bir bildiri yayınladı. Bildiride; "Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır. Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidirSadece eski borcunu ödeyen, ancak 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez." sözlerine yer verildi.

Haber Ara