Dolar

32,3650

Euro

34,9694

Altın

2.325,97

Bist

9.105,54

Antalyaspor, Valdes ve Ronaldinho'dan haber bekliyor

Antalyaspor, Valdes ve Ronaldinho'dan haber bekliyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 14:09:47

Antalyaspor, Valdes ve Ronaldinho'dan haber bekliyor
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor'un, olumlu cevap vermesi halinde Ronaldinho'yu, maddi konuda anlaşması halinde ise Valdes'i renklerine katacağı bildirildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında transferlerle ilgili soruları yanıtladı. Gencer, transfer çalışmalarına ilk başladıklarında Eto'o, Ronaldinho, İbrahim Afellay'dan birini kadrolarına katma sözü verdiklerini hatırlattı.

Söz konusu yıldızlardan birinin transfer edilmesine dahi zor gözüyle bakıldığını anlatan başkan Gencer, "(Bunlardan biri muhakkak Antalyaspor'a imza atacak) dediğimiz zaman çok inandırıcı gelmemişti ama şu an Eto'o bizimle kampta" dedi.

Transfer çalışmaları kapsamında Ronaldinho ile görüşmelerin de sürdüğünü belirten Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ronaldinho'nun abisi ile geçen hafta bir araya geldik. Beş gün önce son yazışmalarımızı yaptık. Aramızda prosedür aşamasında hiçbir sorun kalmadı. Ronaldinho şu an Rio'da. Her ne kadar birçok ülkeden teklif gelse de Ronaldinho, Türkiye'ye, Antalya'ya gelmeyi istiyor. Gelmeyi istemesindeki en büyük nedenlerden bir tanesi Eto'o'nun burada olması. Onunla da görüşmeler yapıyor. Birkaç gün içerisinde bu konu netleşecek. Ronaldinho ile yaptığımız görüşmelerde maddi olarak bir problem yok. Bundan sonrası onlarda bitiyor."

- Victor Valdes transferi

Tecrübeli file bekçisi ​Victor Valdes konusundaki gelişmeleri de değerlendiren Gencer, bu oyuncunun da Antalyaspor'a gelmek istediğini öne sürdü.

Bu çalışmanın planlarında bulunan bir şey olmadığını ifade eden Gültekin Gencer, "Manchester United'dan ayrılmak istemesi üzerine gelişti. Resmi teklifimizi yaptık. Bugün gece biter düşüncesindeyiz. Aramızda bir fiyat farkı var. Fiyat olayını da onayladığımızda Victor Valdes'in yarın Türkiye'ye gelmemesi için hiçbir neden yok. Sadece bizim okeylememiz gerekiyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

Gencer, konuyu yönetim kurulu ile görüşeceğini, net kararın ise yarın verileceğini bildirdi.

Antalyaspor'un transferi Türk bir stoper ile sonlandıracağını duyuran Gencer, anlaşmaya vardıkları Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımında forma giyen sol bek oyuncusu Josip Kvesic'in de imza için Antalya'ya geleceğini sözlerine ekledi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara