Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-10 17:22:57

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:
Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, ilk yarıda 14 puan hedeflediklerinin ancak hedeflerinin 5 puan gerisinde kalarak, 9 puan toplayabildiklerini söyledi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve 25-24 mağlup oldukları Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında, ikinci yarının son 20 dakikasına 9 sayı geriden girdiklerini hatırlattı.

Karşılaşmanın son pozisyonunda golü atamadıkları için beraberliği sağlayamadıklarını anlatan Halay, "Oyuncularımız maçta çok önemli bir grafik çizdi. Bu takımın potansiyeli var. Bu potansiyeli maçın tamamına yayma konusunda eksikliklerimiz var. Bunu da aşacağız" dedi.

- "4 maçı, bir sayı ile kaybettik"

Halay, ilk yarıda inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini, özellikle ilk 4 haftadan sonra aldıkları cezalar ve sakatlıkların takımda olumsuz etki yarattığını kaydetti.

Bütün olumsuzluklara rağmen 4 maçı, bir sayı ile kaybettiklerini vurgulayan Halay, şunları kaydetti:

"Dört maçı bir, bazı maçları da iki sayı ile kaybettik. Bu da takım içinde motivasyonun düşmesine neden oldu. İlk yarıda 14 puan hedefliyorduk. Bu hedefin 5 puan gerisinde kalarak, 9 puan toplayabildik. Takım olarak hatalarımızın nerede olduğunu biliyoruz. Bunları ikinci yarıda fazladan iki tane galibiyet alarak telafi edeceğiz."

Halay, devre arasında oyuncu transfer etmeyi düşünmedikleri dile getirerek, "Eksiğimiz yok. Biz bütçemiz doğrultusunda hareket eden bir takımız. Bütçemizi zorlamayacağız. Bu takımın iyi şeyler yapacağı inancındayım. Birkaç mağlubiyet almakla oyuncularımızın öz güvenleri biraz eksilmiş olabilir ama bunu ikinci yarıda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara