Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Antalyaspor Hakan Balta'yla ilgileniyor

Antalyaspor'un, Galatasaray forması giyen milli oyuncu Hakan Balta için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Kırmızı-beyazlı kulüp Eskişehirspor kalecisi Boffin'le de anlaşmaya vardı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-19 17:45:54

Antalyaspor Hakan Balta'yla ilgileniyor

Yeni sezona şampiyonluk ve Avrupa hedefiyle girmek isteyen Antalyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı takım Galatasaray'da forma giyen 34 yaşındaki başarılı stoper Hakan Balta için girişimlerde bulundu. Antalyasporlu yöneticilerin deneyimli oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken, tarafların anlaşması durumunda Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan oyuncuya kulübün bonservis konusunda sıkıntı çıkartılmayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Casillas olmadı Boffin'le anlaştı

Antalyaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'da forma giyen İspanyol eldiven Iker Casillas'ı da kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyordu.

Porto ile sözleşmesi 30 haziran 2017 yılına kadar devam eden tecrübeli eldiven ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkarmayan kırmızı-beyazlı yöneticiler Eskişehirspor'da forma giyen Ruud Boffin ile anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibinin, Belçikalı kaleciye önümüzdeki günlerde imza attırması bekleniyor.

 

Haber Ara