Dolar

32,6136

Euro

34,8107

Altın

2.493,99

Bist

9.524,59

Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 22:31:56

Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 30 Ağustos Pazar günü deplasmanda yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, denge, kuvvet ve kondisyona yönelik programın ardından, kısa pas ve şut çalışması yaptı.

Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör Yusuf Şimşek, pas çalışması sırasında oyunculara uyarılarda bulundu. Gençlerbirliği maçında ilk 11'de görev alan futbolcular takımdan ayrı çalıştı.

Samuel Eto'o, Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde yer alan futbolcularla bir süre sohbet ederek, onlara uyarılarda bulundu. Chico'nun sakatlığı nedeniyle katılmadığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçında takıma destek veren taraftara teşekkür etti.

Attıkları ilk golden sonra kontrolü tamamen ellerine aldıklarını ifade eden Şimşek, daha sonra futbolcuların istekli ve arzulu oyununun galibiyeti getirdiğini kaydetti.

Fenerbahçe ile 30 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacakları maçı da değerlendiren Şimşek, "Spor Toto Süper Lig'in en büyük takımlarından birisi Fenerbahçe. Biz de rakibimize göre hazırlıklarımızı bugünden itibaren yapacağız. Her maça puan veya puanlar almak için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçı zor olacak ama biz puan veya puanlar alıp Antalyamıza dönmek istiyoruz" diye konuştu.

- "Fenerbahçe maçın diğer maçlardan farkı yok"

Kendisi için Fenerbahçe maçının ligdeki diğer maçlardan hiçbir farkı olmadığını ifade eden Şimşek, "Fenerbahçe'de 3,5 sene oynamak ve şampiyonluk yaşamak güzel bir duygu ama sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz" dedi.

Geçen hafta lig maçında takım halinde 117 kilometre koştuklarını bildiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Geçen hafta 117 kilometre ile ligde en çok koşan takım bizdik. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Antalyaspor izleteceğimizi düşünüyoruz. Ekmek yediğimiz kulübe sonuna kadar hizmet etmek zorundayız. Şu anda Antalyaspor'un başındayım ve inşallah burada uzun yıllar çalışırım. Fenerbahçe maçının diğer maçlardan farkı yok. Fenerbahçe'de üç buçuk sene oynamak ve şampiyonluk yaşamak güzel bir duygu ama sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz."

- "Rais M'Bolhi rekabeti artırdı"

Kaleci Rais M'Bolhi'nin transferinin rekabet ortamını arttırdığını kaydeden Şimşek, "M'Bolhi'nin transfer edilmesi rekabet ortamını arttırdı. Rekabetin bize başarı getireceğini düşünüyorum. Ama şu an Fornezzi gerçekten çok iyi oynuyor. İnşallah bu rekabet Antalyaspor'a fayda sağlar" şeklinde konuştu.

Diarra'nın geçen hafta 18 kişilik kadroya alınmamasını da değerlendiren Şimşek, "Diarra kadro dışı kalmadı. Bu bir tercih meselesidir. Bu hafta 18 kişilik kadroya almadığımız arkadaşımızı, önümüzdeki hafta ilk 11'de oynatabiliriz" ifadesini kullandı.

Antrenman sonrası taraftarlar Samuel Eto'o ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Ara