Dolar

32,3297

Euro

35,0436

Altın

2.280,79

Bist

8.993,96

Antalyaspor'dan ikinci bomba

Samuel Eto'o transferiyle dünya gündemine yerleşen Antalyaspor, devre arasında Chelsea'nin İngiliz savunmacısı John Terry'i kadrosuna katmak istiyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-27 20:24:11

Antalyaspor'dan ikinci bomba

Sezon başında Samuel Eto'o transferiyle dünya gündemine yerleşen Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer, devre arasında da bir dünya yıldızını takıma kazandırmak için kollarını sıvadı. Avrupa'nın önemli bir yıldızı olduğu söylenmesine karşın sır gibi saklanan ismin dünyaca ünlü oyuncu John Terry olduğu iddia edildi.

İKİNCİ BOMBA JOHN TERRY

Savunmada yaşanan aksaklıkları gidermek isteyen kırmızı beyazlı yönetim, bu hamleyi de dünyaca ünlü bir isimle yapmak istiyor. Başkan Gültekin Gencer'in, sık sık dile getirdiği yıldız ismin Chelsea'nin İngiliz yıldızı John Terry olduğu öğrenildi. 2000 yılından bu yana Londra ekibinin formasını giyen ve kaptanlığını yapan 34 yaşındaki oyuncunun, bu sezon fazla forma şansı bulamamış olması ayrılmasında büyük bir etken olarak gösteriliyor. Bu sezon Premier Lig'de 7 maça çıkan deneyimli oyuncu, 550 dakika sahada kalırken, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece 1 kez boy gösterebildi.

ETO'O'YLA BERABER OYNADI

2013 – 2014 sezonunda Antalyaspor'un yıldız ismi Samuel Eto'o'yla birlikte Chelsea kadrosunda yer alan Terry, Kamerunlu oyuncuyla yaptığı görüşmede Antalya ile ilgili olumlu karşılık alırken, transfere de yeşil ışık yaktı.

Defalarca İngiltere Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan 16 sezondur Chelsea'nin formasını giyen Terry, sezon sonu Londra ekibiyle olan sözleşmesi tamamlanıyor. Devre arasında istediği kulüple görüşmekte özgür olan, ancak öncesinde FİFA kuralları gereği kulübünden izin alması gereken Terry'nin, Antalyaspor'la sessiz sedasız masaya oturacağı da iddialar arasında yer aldı.

"ADEBAYOR'U İSTEMİYORUM"

Antalyaspor'da transfer hedefindeki bir diğer isim ise Togolu yıldız Emmanuel Adebayor. 31 yaşındaki golcü oyuncu için menajerler Başkan Gültekin Gencer'in kapısını aşındırırken, ilk cevabın olumsuz olduğu gelen haberler arasında yer aldı.

Adebayor'u takımda istemediğini belirten Başkan Gencer, karşı tarafın ısrarları karşısında Terry için yapılacak İngiltere seferinde Togolu yıldız için de görüşme yapılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Haber Ara