Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Antalyaspor'dan Hamzaoğlu açıklaması

Antalyaspor'da başkan Gültekin Gencer, yollarını ayırma kararı verdikleri teknik direktör Yusuf Şimşek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni teknik direktör iddialarına cevap verdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-07 22:06:38

Antalyaspor'dan Hamzaoğlu açıklaması

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gültekin Gencer, "Toplantımızın birinci maddesi, Yusuf (Şimşek) hoca ile devam edip etmeme konusuydu. Yönetim kurulunun bize verdiği yetki doğrultusunda ve yaptığımız iki günlük görüşmeler neticesinde bir karar aldık. Yusuf hocaya, Antalyaspor'a geldiği günden bu yana vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şimşek'in geçen sezon Antalyaspor'da üçüncü teknik direktör olarak göreve başladığını hatırlatan Gencer, "Şu anda Süper Lig takımı olduysak, en büyük katkıyı koymuş kişi Yusuf Şimşek'tir. Beş haftalık galibiyet hasretine altıncı hafta da eklendi. Yönetim olarak yanında olmamıza rağmen, bir endişe hakim oldu. Yusuf hocayla karşılıklı olarak yaptığımız görüşmeler neticesinde, sözleşmemizi yarın sabah itibariyle fesih ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Yusuf Şimşek'in yerine Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürüldüğü yönündeki haberlerin aktarılması üzerine ise Gencer, "Bundan sonraki gündem maddemiz yeni teknik adam konusu. Hamza Hamzaoğlu ismini değil, Antalyaspor olarak bundan sonraki süreçte nasıl bir strateji izleyeceğimizi konuşacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara