Dolar

32,5674

Euro

34,7596

Altın

2.492,38

Bist

9.524,59

Antalyaspor’da Samuel Eto’o krizi!

Antalyaspor’da Samuel Eto’o krizi patlak verdi. Kamerunlu yıldız oyuncu antrenmana katılmadı ve takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-02 12:15:01

Antalyaspor’da Samuel Eto’o krizi!

Antalyaspor'da Samuel Eto'o krizi patlak verdi. Kamerunlu yıldız oyuncu antrenmana katılmadı ve takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.

Fanatik'in haberine göre; Transfer döneminde  Beşiktaş ile adı geçen Samuel Eto'o ile Antalyaspor yöneticileri toplantı yaptı. Antrenmana katılmayan Eto'o, yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.

SAMUEL ETO'O ANTRENMANA KATILMADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.  Antrenmanda istasyon çalışması ve taktik maç oynayan Antalyaspor'da Portekizli teknik direktör Jose Morais çalışmayı yönetti. Antrenmanda sakatlığı geçen Danilo ise takımdan ayrı koştu. Antrenmana Antalyaspor'un takım kaptanı Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o katılmadı.

ANTALYASPOR YÖNETİMİYLE KRİTİK TOPLANTI

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu ve yönetim kurulu üyesi Özgür Kasapoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Samuel Eto'o ile toplantı yaptı. Beşiktaş'la adı sıkça anılan Eto'o ile görüşen Antalyasporlu yöneticiler, yıldız futbolcuyla transfer döneminde yaşananları konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası Samuel Eto'o antrenman sahasına çıkarak, takım arkadaşlarını kenardan izledi.

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o ile Beşiktaş arasında transfer döneminde önemli görüşmeler yapılmış ancak anlaşma sağlanamamıştı. Antalyaspor yönetimi Samuel Eto'o ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı Tahkim Kurulu'na şikayet etmiş ancak herhangi bir ceza gelmemişti. Transferin son gününde de görüşen ikili yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamadı ve transfer gerçekleşmedi.

Haber Ara