Dolar

32,5501

Euro

34,8572

Altın

2.431,53

Bist

9.722,09

Antalyaspor'a transfer yasağı

TFF, Antalyaspor'da 4 sezon forma giyen Uğur İnceman'ın alacaklarına karşın açtığı mahkemeyi kazanması üzerine kırmızı-beyazlı takıma transfer yasağı getirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-20 21:29:37

Antalyaspor'a transfer yasağı

TFF, sezon başında Eto'o'yu transfer ederek büyük sükse yapan, ara dönemde de Pirlo ve Ronaldinho'yu kadrosuna katmak isteyen Antalyaspor'a transfer yasağı getirdi.

MAHKEMEDEN KÖTÜ HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), kırmızı beyazlı takımda 4 sezon forma giyen, ancak daha sonra ayrılan Uğur İnceman'ın, alacaklarına karşın açtığı mahkemeyi kazanması üzerine bu yönde karar verdiği iddia edildi.

Kırmızı beyazlı takımda iki yıl öncesine kadar kaptanlık yapan Konyaspor oyuncusu Uğur İnceman, Antalyaspor'dan alacaklarına karşın açtığı davayı kazandı. İnceman, Antalyaspor'dan alacağı olan 396 bin lira için yüzde 50 indirim yapılıp ödenmesini talep etmesine karşın Başkan Gültekin Gencer'in bu teklifi reddettiği öğrenildi. Teklifin reddedilmesi üzerine Antalyaspor'da bir dönem takım kaptanlığı da yapan İnceman konuyu yargıya taşıdı.

Mahkeme, geçen bu sürecin ardından Uğur İnceman'ı haklı bularak Antalyaspor'u borç, icra, avukat masrafları ve alacakların faiziyle yaklaşık 600 bin lira ödemeye mahkûm etti. Kulübe, İnceman'ın alacaklarından dolayı icra geleceği ve bazı banka hesaplarına da bloke koyulduğu iddia edildi. Ayrıca TFF'nin bu yüzden Antalyaspor'a transfer yasağı da getirdiği iddialar arasında.

Haber Ara