Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Antalyahaber.tv sayesinde gelişmeleri online olarak takip edin

Haber edinme ve bunu sunma çok büyük bir sorumluluk demek. Son yıllarda her ne kadar birçok ismin bu konuda iddialı olduğunu görsek de, genellikle beklentileri karşılama konusunda sıkıntılar var.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-30 14:26:01

Antalyahaber.tv sayesinde gelişmeleri online olarak takip edin

İşte Antalya Haber Tv, hem hızlı hem de sorunsuz bir habercilik için faaliyetlerini başlattı.

Antalyahaber.tv, Antalya'da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya'nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.

Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Doğru Haber

Antalya Haber sitesinin en büyük derdi haberi doğru bir biçimde vermek. Buna dair son yıllarda güvenilecek site sayısında büyük bir düşüş var. İşte işletme bu açığı kapatmak için yola çıkmış durumda. Bir yerlerin ya da bazılarının haber sitesi olmak gibi bir amacı yok. Bundan dolayı insanların en temek haklarından birisi olan habere erişim konusunda son derece hassas. Yetkili ağızlardan da ifade edildiği gibi, site mevcut ilkelere uyum konusunda iyi bir sınavı daha en başından vermek için çabalıyor. Elbette bu durum okuyucu kitlesinin beklentilerini sonuna kadar karşılıyor.

Geniş Kadro

Haber Antalya sitesinin son derece geniş bir kadro kurması gözlerden kaçmıyor. Bunun bir gereklilik olduğunu ifade etmek lazım. Çünkü sitenin içeriğindeki haberlere baktığımız zaman bölge ya da Antalya ile sınırlı bir durum yok. Dünyanın genelini kapsayan bir içerik mevcut. İşte bu yüzden gerek genç gerekse deneyimli olmak üzere birçok basın mensubu site üstünden daha çok içeriği okuyucu ile buluşturabilmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Birden Çok Haber Söz Konusu

Haber antalya sitesinde içerik alakalı olarak şunu söylemek lazım;

• Sadece kentle ilgili olan haberler yok. Dileyen kişiler en kısa süre içinde bölge haberleri yazan yer üstünden değişik birçok içeriği görebilirler.

• Bunun yanı sıra gerek dünyaya gerekse ülkeye dair olan haberler de site üstünden sunuluyor.

• Daha farklı ve spesifik olan konuları unutmayan sayfada; güvenlik, eğitim, yaşam, spor, sağlık ve daha birçok değişik hususta bol içerik var.

• Siteye erişim için sadece bilgisayarı değil, aynı zamanda her türlü mobil telefon ve tabletin kullanımı da mümkün.

• Son derece hızlı olan sayfa çok kısa sürede açılıyor.

Tüm bunların yanı sıra haberlerin büyük bir kısmına dair başarılı bir Web TV bölümü de var. Hemen buradan en son gelişmelere dair tüm videoları tek bir sorun olmadan ve donma yaşamadan izleyebilirsiniz. Aynı zamanda sitede çok geniş bir foto galerisi de mevcut.

https://www.facebook.com/antalyahabertv/

https://twitter.com/Antalya_HaberTV

https://www.instagram.com/antalyahabertv/

Haber Ara