Dolar

32,5775

Euro

34,9004

Altın

2.436,60

Bist

9.645,02

Antalya Kadınlar Plajı'na 2 ayda 85 bin ziyaretçi

Antalya Kadınlar Plajı'na 2 ayda 85 bin ziyaretçi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-05 12:20:23

Antalya Kadınlar Plajı'na 2 ayda 85 bin ziyaretçi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Sarısu Kadınlar Plajı'nı 2 ayda 85 bin kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarısu Kadınlar Plajı'na kentteki kadınların yanı sıra farklı illerden gelen ziyaretçiler ile yabancı turistler de ilgi gösteriyor. Cankurtarandan güvenlik görevlisine kadar bütün personelin kadın olduğu plajda, şezlong, şemsiye gibi plaj hizmetleri de ücretsiz veriliyor.

Yaklaşık bin 200 şezlongun bulunduğu kadınlar plajından, haziran ve temmuz ayında 85 bin kişi yararlandı. Plajda, spor alanlarından kum banyosuna, et, balık restoranlarından pastaneye, kuaförden SPA ve hamama kadar her alanda hizmet sunuluyor.

Plajdan yararlanan kadınlardan Şerife Avşaroğlu, yaptığı açıklamada, Sarısu Kadınlar Plajı'na ilk kez geldiğini ve tesettürlü olduğu için diğer plajlarda denize girmekte sorun yaşadığını dile getirdi.

Suzan Kurcak da Hollanda'da yaşadığını ve yaz tatili için Türkiye'ye geldiğini belirterek, övgülerini duyduğu kadınlar plajını görmek istediğini ifade etti.

Plajda her şeyin kadınlar için yapıldığına değinen Kurcak, bu hizmeti almalarına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Yaşar Aynur Çıtak ise denize girmek için hep kadınlar plajını tercih ettiğini, plajda özgürce hareket ettiğini ve plajın güvenli bir yer olduğunu bildirdi.

Ayşegül Ünsün, Kayseri'den kızıyla tatil için Antalya'ya geldiğini, denize girmek ve güneşlenmek için kadınlar plajını tercih ettiğini kaydetti.

Haber Ara