Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Antalya'da kurt sandığı kardeşini tüfekle öldürdü

Antalya'da hayvanlarını otlattıkları alandan topladıkları sırada kardeşini kurt sanan bir adam av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-15 18:12:35

Antalya'da kurt sandığı kardeşini tüfekle öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 20.00 sırasında Döşemealtı ilçesi Kovanlık Mahallesi'ndeki dağlık alanda meydana geldi. İlçede hayvancılık yapan Hüseyin A. (32) ve kardeşi Nurettin A. (29) akşam saatlerinde dağda bulunan hayvanlarını getirmek için yola çıktı. İki kardeş, hayvanlarına olan kurt saldırısı nedeniyle av tüfeklerini de yanlarında götürdü.

KURT SANIP TÜFEĞİ ATEŞLEDİ

Sarp kayalık alana çıkan iki kardeş bir süre sonra hayvanları toplamak için birbirinden ayrıldı. İddiaya göre Hüseyin A., çalılık alanda ses geldiğini duyunca kurt zannederek av tüfeğini ateşledi. Bir kez ateş eden Hüseyin A. çalılık alandan gelen sesin kardeşi Nurettin A.'nın olduğunu görünce büyük şok yaşadı. Hüseyin A. kardeşini hemen aracına alarak en yakındaki 112 acil noktasına getirdi.

TALİHSİZ ADAM KURTARILAMADI

Ambulansla hastaneye kaldırılan Nurettin A. yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yapılan otopsinin ardından Nurettin A. Döşemealtı ilçesinde toprağa verildi. Hüseyin A. ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Ara