Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

ANSA: Bilal Erdoğan, İtalya'dan da ayrıldı

İtalya basını, Bilal Erdoğan'ın İtalya'dan ayrıldığını sayfalarına taşıdı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-04 06:06:23

ANSA: Bilal Erdoğan, İtalya'dan da ayrıldı

İtalyan Haber Ajansı ANSA'nın yerel haber kaynaklarına dayanarak yaptığı habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan İtalya'dan ayrıldığı yazıldı.

Haberdar'dan İlhan Tanır'ın haberine göre, Erdoğan'ın Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği bilinmiyorken, İtalya'dan ayrıldığı kesinleşti. 

Bilal Erdoğan yaz mevsimi sonunda Bologna'ya, yarım kalan doktorasını bitirmek için taşınmıştı. ANSA haberine göre Bilal Erdoğan Türkiye'ye dönme kararını okula bildirdi ve neden olarak ‘güvenlik' gerekçesini gösterdi ve şunu söyledi: "Bizim Bologna'daki güvenlik durumumuz İtalyan ve Türk hükümetleri için sorun hale geldi."

OKULUN DUVARINA SLOGANLAR YAZILMIŞTI

Bilal Erdoğan hakkında, İtalya'da ‘kara para aklama' suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Hakan Uzan tarafından yapılan şikâyetle başladığı söylenen ‘kara para aklama' soruşturmasının sürdüğü sanılıyor.

Geçtiğimiz hafta ise Alman Welt'de çıkan haberde, Erdoğan'ın doktorasına devam ettiği Johns Hopkins'in duvarlarına Bilal Erdoğan karşıtı sloganlar yazıldığı haberleşmişti. Bu habere göre okulun duvarlarına ‘terörist Erdoğan' ‘Katil Erdoğan' ve ‘Bologna affetmez' gibi sloganlar yazıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara