Dolar

32,3745

Euro

35,0193

Altın

2.324,35

Bist

9.079,97

Annesi 'benim çocuğum vatanına ihanet etmez' demişti ama...

Ayşe Korkmaz, oğlu Hüseyin Korkmaz 17-25 Aralık darbe girişimden dolayı hapse atıldığında Çağlayan Adliyesi önünde STV'ye konuşmuş, “benim çocuğum vatanına ihanet etmez' demişti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-16 22:56:09

Annesi 'benim çocuğum vatanına ihanet etmez' demişti ama...

ABD'deki kumpas davasında Türkiye aleyhinde tanıklık yapan firari FETÖ'cü Hüseyin Korkmaz, 17 Aralık dosyasını ve diğer kumpas delillerini çaldığını itiraf etmişti. Ayşe Korkmaz, oğlu Hüseyin Korkmaz 17-25 Aralık kumpası dolayı hapse atıldığında Çağlayan Adliyesi önünde STV'ye konuştuğu görüntüler ortaya çıktı. 

 

“Küçükken biliyordum çocuğumun böyle kahraman olacağını. Benim çocuğum Fen Lisesini kazanmasına rağmen, bu vatana hizmet için Polis Kolejine gitti. Vatan sevgisi ile büyüdü benim çocuğum. Onun için benim çocuğum vatanına ihanet etmez. Gurur duyuyorum, başım dik..."

Bu sözler, 17-25 Aralık darbe girişimi belgelerini ABD'ye götüren ve karşılığında FBI'den 50 bin dolar aldığını Mehmet Hakan Atilla'nın New York'ta yargılandığı davada itiraf eden eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz'ın annesi Ayşe Korkmaz'a ait.

ANNE OĞLUM VATANA İHANET ETMEZ DEMİŞTİ

Ayşe Korkmaz, oğlu Hüseyin Korkmaz 17-25 Aralık darbe girişimdendolayı hapse atıldığında Çağlayan Adliyesi önünde STV'ye konuşmuştu. O evlat, şimdi Türkiye'yi resmen sattığını ABD mahkemesinde itiraf etti. Annesi, o gün “benim çocuğum vatanına ihanet etmez" dese de evladı “belgeleri ben kaçırdım ve karşılığında FBI'dan 50 bin dolar aldım" dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara