Dolar

32,4992

Euro

34,9219

Altın

2.432,09

Bist

9.716,77

'Annem ve Ben Projesi' ile 3 bin çocuk ve anneye ulaşıldı

'Annem ve Ben Projesi' ile 3 bin çocuk ve anneye ulaşıldı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-19 14:33:05

'Annem ve Ben Projesi' ile 3 bin çocuk ve anneye ulaşıldı
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi ve Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV) işbirliğinde Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata geçirilen "Annem ve Ben Projesi" kapsamında 6 ayda yaklaşık 3 bin çocuk ve anne ile bir araya gelindi.

Akfen Kurumsal İletişim'den yapılan açıklamaya göre, ocak ayında ilk çalışması yapılan ve yıl sonuna kadar devam edecek projenin birinci dönemi, dün TÜGİAD Ankara Şubesi üyeleri ile TİKAV temsilcilerinin katıldığı etkinliklerle tamamlandı.

Tedavileri devam eden çocuklara moral sağlamak amacıyla etkinlik kapsamında düzenlenen illüzyon ve palyaço gösterisinin ardından çocuklara kitap, annelerine ise hijyen paketleri hediye edildi. Ayrıca 15 Haziran'da Ankara Crush Kuaför ve Ankara BC Kuaför'den gelen gönüllü ekiplerin katılımıyla çocukların ve annelerin saç bakımları yapıldı.

Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan "Annem ve Ben Projesi"nin birinci dönemi boyunca yaklaşık 3 bin çocuk ve anne ile bir araya gelindi. Etkinliklerde, hastanede tedavileri nedeniyle uzun süre yatan çocukların ve onlara refakat eden annelerinin, fiziki nedenlerle uzak kaldıkları sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımları sağlandı.

Yıl sonuna kadar devam edecek "Annem ve Ben Projesi" ile çocukların ve tedavi süreçlerinde onlara refakat eden annelerinin hastalıkla mücadelelerinde moral ve motivasyonlarının artırılması amaçlanıyor. Bu ay yapılan 6. çalışmayla birinci dönemi tamamlanan projenin ikinci dönemi eylülde başlayacak.

Haber Ara