Dolar

32,3427

Euro

35,0956

Altın

2.307,92

Bist

9.079,97

Anlamlı turnuvada Kağıtspor'da yer aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu karateciler, 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri için düzenlenen turnuvaya katıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 11:29:35

Anlamlı turnuvada Kağıtspor'da yer aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu karateciler, 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri için düzenlenen turnuvaya katıldı.

Karate Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Türkiye Kupası'na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, şehit ve gazilere bir nebze olsun destek olmuş oldu.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile gazilere destek olmak amacıyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Türkiye Karate Kupası sona erdi. Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda 18 ilden yaklaşık bin 500 sporcu; minik, yıldız ve ümit kategorilerinde mücadele etti. Kurulan 14 tatami ise Türk karate tarihinde bir rekor olarak kayıtlara geçti. Bu anlamlı turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü karatecileri de katıldı. Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan turnuvanın açılış seremonisinde Kuran kursu öğrencileri Necip Fazıl Belge ve Ahmet Emre Belge kardeşler tarafından darbe girişiminde şehit düşenler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler başarılı bir performans çizerek 4 altın, 2 gümüş, 4 bronz olmak üzere, toplam 10 madalya kazandı. Şampiyonada Ümitler kategorisinde Enes Bulut -70 kiloda, Fatmanaz Yenen -47 kiloda, Sevcan Uçar 54 kiloda, Sueda Özdemir ise yıldızlar kategorisinde 42 kiloda şampiyon oldu. Minikler kategorisinde mücadele eden mavi beyazlı iki karateci Serra Melis Gider Minik -37 kiloda, Berra Demirtürk ise +40 kiloda ikinci oldu. Ahmet Bulut, yıldızlar -52 kiloda, Eren Gider, ümitler kategorisinde +70 kiloda, Eslem Rana Savaş yıldızlar kategorisinde -42 kiloda, Merve Ertuğ ise yıldızlar kategorisi -40 kiloda üçüncü oldu.

Haber Ara