Dolar

32,4769

Euro

34,9075

Altın

2.432,09

Bist

9.790,05

Ankara ve İstanbul'da Kılıçdaroğlu'na destek yürüyüşü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen silahlı saldırı, İstanbul ve Ankara'da protesto edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 10:29:29

Ankara ve İstanbul'da Kılıçdaroğlu'na destek yürüyüşü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırı, CHP İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. CHP'li vekillerin de katılımıyla Tünel Meydanı önünde toplanan grup, alkışlar eşliğinde sloganlar atarak Galatasaray Meydanı'na kadar yürüdü.

Enis Berberoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, Dursun Çiçek ve Kadir Gökmen Öğüt'ün katıldığı yürüyüşte, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da hazır bulundu. Grup, "Korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz" ve "Bir ölür, bin geliriz, feriştahınız gelse bizi durduramazsınız" pankartları açarak, Türk bayrakları ve parti flamalarıyla yürüdü.

"Seninleyiz Kılıçdaroğlu", "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" ve "Teröre karşı omuz omuza" sloganları atan kalabalık, alkış ve ıslıklar eşliğinde Galatasaray Meydanı'na kadar yürüdü.

PARTİ GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE DESTEK

CHP'nin Ankara'daki Genel Merkez Binası önünde de bir grup vatandaş toplanarak saldırıya tepkilerini gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları ile bina önüne gelen kalabalık, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Haber Ara