Dolar

32,5989

Euro

34,8796

Altın

2.497,67

Bist

9.618,94

Ankara'da Sınav 'emanetçi'lere yaradı

Ankara'da bir bankanın uzman yardımcılığı sınavını fırsata çeviren emanetçiler, güvenlik önlemleri nedeniyle içeriye alınmayan eşyaları 4 lira karşılığında emanete aldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-06 15:33:35

Ankara'da Sınav 'emanetçi'lere yaradı


Gazi Üniversitesinde yapılan Ziraat Bankasının uzman yardımcılığı sınavına tek başına gelen vatandaşlar, sınava girerken üzerlerindeki eşyalar dolayısıyla sorun yaşadı. Bu sorunu fırsata çeviren emanetçiler, açtıkları stantlarda ya da okul önüne park ettiği araçlarda emanetleri aldı. Şehir dışından gelen vatandaşların valizlerini emanete bıraktıkları görülürken, çok sayıda çanta, anahtar ve cep telefonları da 4 TL karşılığında emanete alındı. Sınav bitiminde tekrardan stantlara gelen vatandaşlar, kendilerine verilen numarayı göstererek eşyalarını tekrardan geri aldı.

Emanetçiye eşyalarını bırakan vatandaşlardan bir kısmı, eşyalarını tanımadığı insanlara bırakmakta tereddüt yaşadıklarını belirtirken, bir kısmı da böyle düşünmediklerini ifade etti. 4 TL karşılığında eşyalarını emanet ettiklerini ifade eden vatandaşlar, kendilerine verilen numaraları göstererek eşyalarını tekrardan geri alabildiklerini belirttiler.


Haber Ara