Dolar

32,4924

Euro

34,7787

Altın

2.474,99

Bist

9.530,47

Ankara'da okullar tatil mi? 17-18-19 Mart Ankara'da kat tatili var mı?

Ankara'da kar yağışı yeniden başladı. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle sabah okula ve işe gidecek olan vatandaşlar büyük sürpriz yaşadı. Peki Ankara'da okullar tatil mi? 17-18-19 Mart Ankara'da kat tatili var mı? Ankara'da kar yağışı nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Ankara'da kar tatili henüz yok. Kar yağışı belli bölgelerde ve az yağması nedeniyle Ankara'da şu anda kar tatili yok.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-17 08:52:35

Ankara'da okullar tatil mi? 17-18-19 Mart Ankara'da kat tatili var mı?

Ankara'da kar yağışı yeniden başladı. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle sabah okula ve işe gidecek olan vatandaşlar büyük sürpriz yaşadı. Peki Ankara'da okullar tatil mi? 17-18-19  Mart Ankara'da kat tatili var mı? Ankara'da kar yağışı nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Ankara'da kar tatili henüz yok. Kar yağışı belli bölgelerde ve az yağması nedeniyle Ankara'da şu anda kar tatili yok.

Başkent Ankara'da gece saatlerinde başlayan yağmur yağışı  kentin birçok noktasında yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini artırdı. Dikmen, Keklikpınarı, İncek, Oran gibi yüksek rakımlı yerler beyaza büründü. İşe ve okula gitmek için evinden çıkan vatandaşlar da büyük sürpriz yaşadı. Peki  17-18-19 Mart'ta Ankara'da kar tatili var mı? Ankara'da okullar tatil mi?

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da okullar tatil değil. Kent genelinde kar yağışı kısıtlı seyrediyor ve ulaşımı etkilemiyor. Bu nedenler Ankara'da şu anda okullar kapalı değil. Yüz yüze eğitim Ankara'da devam ediyor. Ekipler Ankara  -yollarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

ANKARA HAVA DURUMU NASIL OALCAK?

ANKARA_HAVA_DURUMU

Haber Ara