Dolar

32,5566

Euro

34,8383

Altın

2.433,81

Bist

9.722,09

Anayasa Komisyonu'nda yine kavga çıktı!

Anayasa Komisyonu bugün dokunulmazlıkları konuşmak üzere ikinci defa toplandı. Fakat yine kavga çıktı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-02 17:48:23

Anayasa Komisyonu'nda yine kavga çıktı!

TİMETURK I HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

Önceki günlerde toplanan ve yumruklu kavgaların yaşandığı Anayasa Komisyonu tekrar toplandı fakat tekrar kavga çıktı.

Toplantı başladığı sırada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlık konusu ile ilgili hükümetin görüşlerini aktarmak için söz aldı. Fakat bir süre sonra sözü Perşembe günü yaşanan kavgaya getirdi. Görüntülerin Meclis'e yakışmadığını ve bazı danışmanların bu kavganın kıvılcımını ateşlediğini söyledi.

HDP'li Garo Payman, Bozdağ'a tepki gösterdi. Tam o sırada Ayşe Acar Başaran birinin kendisine vurduğunu iddia etti ve ardından kavga çıktı.

Komisyon Başkanı oturuma ara verdi. Uzun bir süre milletvekillerinden salonu terk etmeleri istendi. HDP'li vekiller bir süre sonra salondna çıkarken Ak Partili vekiller salonu terk etmedi.

Oturumu takip eden Habertürk muhabiri bugünkü kavgada da tıpkı perşembe günkü olduğu gibi yumrukların, pet şişelerin havada uçuştuğunu, salondaki masaların tamamen ıslandığını belirtti.

Ayrıca görüşmelerde herhangi bir ilerleme kaydedilmediği de aktarıldı. HDP'li ve Ak Partili vekillerden toplan 5 ismin kavga öncesi konuştuğunu fakat Perşembe günü bırakılan noktadan ileriye gidilmediği aktarıldı.

Haber Ara