Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

Ampute Futbol Ligi

Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi evinde ligin yeni takımı Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 2-0 mağlup etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-06 16:46:33

Ampute Futbol Ligi
Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi evinde ligin yeni takımı Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 2-0 mağlup etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Pazar günü kendi sahasında Antalya ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımını ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını 14. dakikada Yalçın Kaçar'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 50. Dk. Selami Karaçoban'ın golü ile durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı bu sezon kendi evinde oynadığı ilk karşılaşmadan galip ayrılarak hanesine 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmayı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, kulüp yetkilileri ve taraftarlar tribünden izledi. Karşılaşma sonrasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Başkanı Cuma Güzel sahaya inerek sporcuları tek tek tebrik etti.

"OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, karşılaşmaların centilmence geçmesi yönünde çağrıda bulunarak, "Bu sezon kendi evimizdeki ilk maçımıza çıktık. Rakibimizde oldukça iyi mücadele etti. Ancak karşılaşma sonrasında kazanan taraf bizdik. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bu yolda bize destek veren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"NET BİR SKOR ALDIK"

Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı Antrenörü Memik Vurucu, iki taraf içinde zorlu bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Bu gün çok güzel bir skor elde ettik. İki takım içinde zorlu bir karşılaşma oldu. Antalya ligin yeni takımı olmasına rağmen, lige damgasını vuracak bir kadroları var. Ancak, bizim kadromuzun da kalitesi ortada, her sezon üst sıralara oynayan bir takımımız var. Aldığımız bu galibiyeti Sayın Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na, Kulüp Başkanımız Cuma Güzel'e ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara