Dolar

32,5435

Euro

34,9945

Altın

2.427,50

Bist

9.722,09

Ameliyatsız estetik mümkün!

Günümüzde ileri teknoloji ve tecrübe sayesinde ameliyatsız estetiğe ilgili giderek artıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-29 16:58:30

Ameliyatsız estetik mümkün!

Birçok kişinin güzellik ve bakıma önem verdiği son yıllarda estetik cerrahi alanında büyük gelişmeler yaşandı. Ameliyatsız estetik, bu gelişmelerden en çok dikkat çeken ve tercih edileni oldu.

Medical Park İstanbul'da görev yapan Op. Dr. İbrahim Alper Aksakal, sunduğu ameliyatsız estetik seçenekleriyle birçok kişinin tercihi oluyor. Ameliyatsız bir şekilde yapılan düzeltmeler hastaların memnuniyeti ile sonuçlanıyor.

Op. Dr. İbrahim Alper Aksakal, “Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Estetik Yöntemler, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Ameliyatsız Yüz Germe, Blefaroplasti, Botox Uygulaması, Burun Estetiği, Burun Ucu Kaldırma, Dudak ve Yüz Dolgusu, El Dolgusu, Genital Estetik, Göz Altı Işık Dolgusu, Göz Kapağı Estetiği, Karın Germe – Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın) Labioplasti (iç Dudak Estetiği) Liposakşın, Meme Büyütme, Meme Dikleştirme, Meme Estetiği, Meme Küçültme, Meme Protezi, Yüz Estetiği, Meme Protezi, Yüz Kırışıklıkları, Burun eğriliği, Mamoplasti, Çene Problemleri, Cilt Lekeleri, Selülit, Akne, Yaralanmalar, Göz Altı Morlukları, Göğüs Estetiği, Burun eğriliği, Yağ Bezesi, Bölgesel Yağlanma, yüz dolguları, diş sıkma botoxu, gülüşestetiği, jinekomasti, ip askılama, kol germe, uyluk germe, vajinoplasti, labioplasti, saç mezoterapisi, alt üstgöz kapağı ameliyatı, kepçe kulak estetiği” gibi bir çok estetik alanında uzmanlığa sahip.

 WhatsApp Image 2020-08-29 at 16.44.21

Haber Ara