Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Amazon'dan yaz dönemi fırsatı

10 Temmuz’a kadar devam edecek kampanya süresince tüketiciler Xiaomi, Tefal, Adidas, Hasbro, Koton, Pril ve daha birçok seçkin markanın ürünlerine de cazip fiyatlarla sahip olabilecek.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-06 17:53:52

Amazon'dan yaz dönemi fırsatı

 Amazon.com.tr'nin Yaz Fırsatları başladı. Moda ve ayakkabıdan sağlık ve bakıma, spor ve elektronikten bilgisayar, cep telefonu ve ev eşyalarına, mutfak gereçlerinden hırdavat, oyuncak ve kitaba farklı kategorilerden yüzbinlerce üründe geçerli kampanya boyunca yüzde 70'e varan indirimler sunulacak. 6-10 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile tüketiciler plaj giyimden güneş gözlüğü ve terliğe, güneş losyonlarından koşu kıyafetleri ve şortlara, tişörtlerden ayakkabılara, su şişelerinden yoga matları, telefon kılıfları ve araba aksesuarlarına, yaz için olmaz olmaz birçok ürüne Amazon.com.tr güvencesi ve uygun fiyatlarla sahip olabilecek.

 5 gün boyunca devam edecek kampanyada Crocs, Jack&Jones, Koton, Adidas, Hoover, Bosch, Vileda, Tefal, Stanley, Black&Decker, Philips Hue, Hasbro, Arnica, Philips Ev ve Mutfak Aletleri, Pril, Bref, Omo, Rexona, Pureline, Ariel, Fairy, Max Factor, Nivea, Sebamed, Braun, BaByliss, Remington, Le Petit Marseillais, Neutrogena, Spigen, Anker, ttec, Baseus, Xiaomi gibi seçkin markaların ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşacak.

Haber Ara