Dolar

32,5841

Euro

34,8229

Altın

2.415,53

Bist

9.645,02

Altın Küre ödüllü Amerikalı Müslüman sanatçıya, havaalanında şok

En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre’ ödülünün sahibi Mısır kökenli Amerikalı Müslüman sanatçı Ramy Youssef, Los Angeles Havaalanı'nda maruz kaldığı 'utanç verici aramalara' tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-09 17:13:45

Altın Küre ödüllü Amerikalı Müslüman sanatçıya, havaalanında şok

maxresdefault_9

En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre' ödülünün sahibi Mısır kökenli Amerikalı Müslüman sanatçı Ramy Youssef, Los Angeles Havaalanı'nda maruz kaldığı utanç verici aramalara tepki gösterdi.

Rami Youssef Instagram hesabında, X-ışınları ile ödül kutusuna kadar arandığını gösteren bir video yayınladı. Viedodaki yorumunda, “Müslüman olmak, rastgele denetime tabi olmalı!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Rami Youssef, Los Angeles Havaalanı'nda, katı aramalara maruz kaldığını ve 2020 En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre Ödülü'nün sahibi olmasına rağmen utanç verici denetime tabi tutulduğunu belirterek, “Ödül kutusunu bile denetime tabi tuttular ve içeriğini doğrulamak için bir X-ışını makinesinden geçirdiler” dedi.

ÖDÜLÜ ALDIKTAN SORA
“ALLAHU EKBER” DEMİŞTİ

Mısır asıllı komedyen ve oyuncu Ramy Youssef, Hulu dizisindeki rolünden En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştı. Ödülü almak üzere sahneye çıkan Mısırlı komedyen, “Allah'a şükretmek istiyorum, Allahu ekber ve Hulu. Dizimi izlemediğinizi biliyorum. Herkes, ‘Bu editör mü' gibi bakıyor” diye konuşmuştu.
‘Altın Küre Ödül Töreni'ni naklen veren bazı televizyon kanalları, Youssef'in ödülünü aldıktan sonra sonra yaptığı konuşmadaki, “Allahu Ekber” bölümünü sansür uygulamıştı.

RAMY YOUSSEF KİMDİR? 

Ramy Youssef, 26 Mart 1991'de ABD”nin New Jersey eyaletinde dünyaya gelmiştir.
Ramy Youssef Amerikalı bir komedyen ve Mısır kökenli bir yazardır. En çok 2020'de Altın Küre Ödülü aldığı Hulu komedi dizisi Ramy'de Ramy Hassan rolüyle tanınır.

Haber Ara