Dolar

32,5380

Euro

34,8764

Altın

2.431,47

Bist

9.768,37

Almanya'da bir köpek sahibini ve oğlunu öldürdü

Almanya’nın Hannover şehrinde bir köpek, sahibini ve oğlunu öldürdü. Köpek infaz edilmesine karar verildi. Fakat 250 bin hayvansever imza toplayarak köpeğin infazına karşı çıkıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-11 09:27:44

Almanya'da bir köpek sahibini ve oğlunu öldürdü

Almanya'da bir köpeğin sahibini ve oğlunu öldürmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. Lezime K. (52) ve 27 yaşındaki oğlu Liridon'u boğarak öldüren Chico adlı köpeğe halkın tepkisi büyük oldu.

Hannover kent yönetimi Staffordshire Terrier cinsi köpeğin itlaf edilmesine karar verdi. Ancak hayvanseverler köpeğin öldürülmesine karşı çıktı.

İtlafın iptal edilmesini talep eden 250 bin imzalı bir dilekçe kent yönetimine sunulduktan sonra infaz ertelendi. Hannover itfaiyesi geçen hafta kapısını kırarak girdikleri evde Lezime K. ve oğlunun cesetleriyle karşılaşmış, köpeği güçlükle kontrol altına almayı başarmıştı.

Habertürk'ün haberine göre araştırmada Chico'nun, köpek dövüşlerinde kavga etmek üzere yetiştirildiği tespit edildi. Köpeğin sahiplerinin de öğrenme güçlüğü olan bakıma muhtaç kişiler olduğu belirlendi. Chico, şimdi büyük ihtimalle davranış bozukluğu gösteren köpeklerin konulduğu bir merkeze yerleştirilecek.

Haber Ara