Dolar

32,5833

Euro

34,7900

Altın

2.412,53

Bist

9.645,02

Alman gazeteden MİT haberi: Ortada casusluk skandalı falan yok...

Heidelberg kentinde yayımlanan Rhein-Neckar-Zeitung, MİT'in listeyi iletme nedeni ile ilgili 'Ortada casusluk skandalı falan yok. Bu, göstere göstere ortaya konan bir safsatadır ve her halükarda Alman tarafını kışkırtmaya yöneliktir' diye yazdı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-31 10:47:06

Alman gazeteden MİT haberi: Ortada casusluk skandalı falan yok...

TIMETURK | HABER MERKEZİ

"Ortada casusluk skandalı falan yok. Bu, göstere göstere ortaya konan bir safsatadır ve her halükarda Alman tarafını kışkırtmaya yöneliktir" diyen gazete, şunalrı yazdı:

MERKEL'E ELEŞTİRİ

"Hedefi de muhtemelen Nazi benzetmeleri karşısında buz gibi bir soğukkanlılıkla sakin duran Alman hükümetini sonunda çileden çıkartmaktır. Kaldı ki casusluk ne amaçlı olursa olsun dostlar dahil tüm devletlerin başvurduğu alışıldık araçlardan biridir. (MİT listesinde adı bulunan) milletvekili Müntefering'in soğukkanlı tepkisi bu 'skandal'a verilecek en doğru yanıttır."

"ALMANYA'DAKİ TÜRKLER REHİN ALINMIŞ"

Berlin'de yayımlanan Tagesspiegel gazetesi is eşunları yazdı:

"Almanya Türkiye'ye karşı soğukkanlılığını korumak zorunda. Mülteci anlaşması değil, Almanya'da yaşayan Türkler nedeniyle. Bu insanlar Erdoğan tarafından rehin alınmış, Türk ve Alman kimlikleri arasında bölünmüş durumda. Bunun bir nedeni de Alman sivil toplumunun bu camiaya ülkemizin bir parçası olarak kabul gördükleri hissini hala açıkça verememiş olmasıdır."

Haber Ara