Dolar

32,3656

Euro

34,9586

Altın

2.324,71

Bist

9.079,97

'Alman dergisine vermiş olduğunuz röportaj en dip noktadır'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Alman Focus dergisine verdiği mülakata ilişkin, 'Vermiş olduğunuz röportaj, sizin gördüğünüz en dip, en çukur noktadır.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-12 21:09:10

'Alman dergisine vermiş olduğunuz röportaj en dip noktadır'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi açılışa katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Yalova'nın Armutlu ilçesine geldi.

Armutlu Kaymakamlığını ziyaret eden Arslan ve Çavuşoğlu, daha sonra Armutlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve sosyal tesislerin açılış törenine katıldı.

Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, AK Parti olarak kuruldukları günden beri milletin kendilerine istikamet çizdiği noktadan hareket ederek, işlerini yürüttüklerini söyledi.

"Bu mücadeleyi sekteye uğratmak için çeşitli entrikalar gösteriyorlar." diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Bunların hepsini bir noktaya kadar anlayışla karşılayabiliriz. Bizim esasen anlayışla karşılayamayacağımız, bizim hazmedemediğimiz ve bizi hayal kırıklığına uğratan bu noktada, bu ülkeyi idare etmek vaadiyle ortaya çıkıp, hem de cumhuriyetin kurucu partisi olduğunu iddia eden bir siyasi partinin genel başkanının aynı bu odaklar gibi FETÖ ve terörist ağzıyla onun müttefiklerinin ve teşkilat mensuplarının, milletvekillerinin ülkeye ilişkin bu düşmanca tavırlarını gerçekten anlatmakta zorlanıyoruz. Siz, 2013 yılında Gezi sürecinde milletvekillerinin aracılığıyla terör estirenlere cebinizden çıkarıp para dağıtmış olabilir, Ankara'nın göbeğinde Türk bayrağı yakılırken onlara set kurmuş olabilir, onları savunmuş olabilirsiniz.

Yine aynı şekilde hendek terörünün estirildiği dönemde milletvekillerinizi oraya göndermek suretiyle, adeta devletin katliam yaptığına ilişkin raporlar hazırlattırıp, yargı susturucusu takılmış 17-25 Aralık sürecinde illegal görüntüler ve ses kasetleriyle Meclis'te dokunulmazlık zırhlarının altına saklanmış olabilirsiniz ama şunu unutmayın, Alman dergisine vermiş olduğunuz röportaj, sizin gördüğünüz en dip, en çukur noktadır."

"ÇIKIP BU MİLLETTEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ"

Ana muhalefet partisinin bu ülkeye düşmanlık ettiğini dile getiren Çavuşoğlu, söz konusu partinin ülkede can ve mal güvenliği olmadığını ifade ettiğini söyledi.

Bu ifadelerin yanlış olduğuna dikkati çeken Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"15 Temmuz akşamı havaalanından darbecilerle anlaşarak, Bakırköy'deki belediye başkanının evine sıvışmış olabilirsiniz ama bu sözlerden kaçamazsınız. Bu sözlerinizden sıvışamazsınız. Çıkıp bu milletten özür dileyeceksiniz. Aksi takdirde bu millet sizi asla affetmez. Almanya'daki dergide bu beyanlar yayınlanıyor, ondan sonra CHP'nin yetkili kurullarından, 'Bunlar bizim tasvip etmediğimiz, esasen söylemediğimiz şeyler.' deniliyor. Aynı dergi, 'Kendilerinden teyit aldık ve bunları yayınlandık.' diyor. Bunun özrü var mı? Bu ne pişkinlik."

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara