Dolar

32,5860

Euro

34,7636

Altın

2.505,87

Bist

9.693,46

Allianz Türkiye, 2 genci FC Bayern Münih'le buluşturacak

14-16 yaş grubundaki gençlerden futbol yeteneklerini sergiledikleri videoları bekleyen Allianz Türkiye, 2 gence FC Bayern Münih'in altyapı takım antrenörleriyle çalışma ve ünlü futbolcularla tanışma şansı tanıyacak

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-10 11:28:02

Allianz Türkiye, 2 genci FC Bayern Münih'le buluşturacak
Sigorta şirketi Allianz Türkiye, Münih'te 9. kez düzenlenecek Allianz Gençler Münih Futbol Kampı için seçilecek 14-16 yaş grubundaki 2 gence, FC Bayern Münih'in altyapı takım antrenörleriyle çalışma ve ünlü futbolcularla tanışma şansı tanıyacak.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek Allianz Gençler Münih Futbol Kampı için başvuruları kabul etmeye başladı.

Facebook sayfasındaki uygulama aracılığıyla 2001, 2002 ve 2003 doğumlu, 14-16 yaş grubundaki gençleri futbol yeteneklerini gösteren videoları paylaşmaya davet eden Allianz Türkiye, seçilecek 2 genci ağustos ayında 6 gün boyunca Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'nda ağırlayacak.

Başvuruların 15 Mayıs'a kadar kabul edileceği etkinlikte, ilk olarak ön eleme yapılacak. Ardından 30 Mayıs'ta ünlü spor spikeri Okay Karacan ve Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Metin Tekin'in de içinde bulunduğu jüri, finale kalan videoları tek tek izleyerek, kampa katılmaya hak kazanan 2 yetenekli genci belirleyecek.

Allianz'ın global olarak 9 yıldır düzenlediği, Allianz Türkiye'nin ise ülkeden seçeceği yeteneklerle 6'ıncı kez katılacağı kampta, şanslı gençler dünyaca ünlü futbol takımı FC Bayern Münih'in altyapı takım antrenörleriyle çalışma ve kulübün yıldız futbolcularıyla tanışma fırsatı yakalayacak.

Allianz Arena stadyumunda Bundesliga'nın açılış maçını izleme ve Arena stadını gezme imkanı elde edecek olan futbol tutkunu 2 genç yetenek, etkinlik boyunca Münih şehrini keşfederken farklı ülke ve kültürlerden gelen diğer gençlerle birlikte dolu dolu 6 gün geçirecek.

Allianz Gençler Münih Futbol Kampı Facebook uygulamasının tüm katılım ve kullanım koşulları "www.allianzgmfk.com" adresinde yer alıyor. Detaylı bilgi için ise "www.youtube.com/watch?v=F59GpqdPg9Q" linkindeki tanıtım videosu izlenebiliyor.


Haber Ara