Dolar

32,6021

Euro

34,8227

Altın

2.490,90

Bist

9.462,13

Allegri, Mandzukic'in transferini doğruladı

Allegri, Mandzukic'in transferini doğruladı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-19 21:27:59

Allegri, Mandzukic'in transferini doğruladı
" İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Juventus'u geçen sezon mutlu sona ulaştıran teknik direktör Massimiliano Allegri, Hırvat golcü Mario Mandzukic'in gelecek yıl Juventus forması giyecek olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Allegri, siyah-beyazlı kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Mandzukic'in gelişinden memnun olduğunu belirterek, transferi doğruladı.

Allegri, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada siyah-beyazlı takımdan bu sezon ayrılarak eski takımına dönme kararı alan Arjantinli golcü Carlos Tevez'in yerine düşündükleri Hırvat golcü için, "Mandzukic, uluslararası düzeyde bir oyuncu. Çok memnunum. Oynadığı bütün şampiyonalarda goller attı. İtalya'da da en iyisini yapacaktır" dedi.

Orta sahasının yıldızı parlayan genç ismi Fransız Paul Pogba'nın takımda kalıp kalmayacağına ilişkin bir soruya da Allegri, kulübün onu satmaya ihtiyacı olmadığını ancak burada oyuncunun ne istediğinin belirleyici olduğunu söyledi. Allegri, Pogba ile konuştuğunu ve Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde olan genç oyuncunun da Juventus'ta kalma niyetinde olduğunu kaydetti.

Bu arada, Allegri'nin doğrulamasıyla birlikte sezonu çifte kupayla kapayan Juventus, transfer sezonuna da hızlı girdi ve Palermo'dan Paolo Dybala, Real Madrid'ten Sami Khedira ile Atletico Madrid'ten Mario Mandzukic'i alarak üçüncü transferini yapmış oldu.

Haber Ara