Dolar

32,5094

Euro

34,9456

Altın

2.435,59

Bist

9.793,00

Ali Şeker kimdir ?

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker kimdir? İşte Ali Şeker biyografisi...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-19 21:04:43

Ali Şeker kimdir ?

Ali Şeker, Sivas'ta 1968 yılında doğdu. Babasının adı Gözel, annesinin adı Sultan'dır.

Şeker, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fakültesini bitirdi.

Orta düzeyde İngilizce bilir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erzincan'ın İliç ilçesi, Merkez Sağlık Ocağı'nda mecburi hizmete başladı. Erzincan depreminde yürüttüğü çalışmalar sonucu, İliç Kaymakamlığı tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptı. İstanbul Tabip Odası Taksim Hastanesi Temsilciliği görevinde bulundu.

Şeker, Ağrı Doğubeyazıt Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik yaptı.

Bakırköy Devlet Hastanesi'nde, Bağcılar Semt Polikliniği, Bahçelievler Semt Polikliniği ve Esenyurt Semt Polikliniği'nde görevini sürdürdü.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin kuruluşunda görev aldı, Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı.

İstanbul Tabip Odası, Çevre İçin Hekimler Derneği, Doğa Emanetçileri Çevre Eğitim Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Türk Cerrahi Derneği, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği, Tüm Sağlık İşletmeleri Derneği üyesidir.

17 Ağustos 1999 Büyük Marmara depreminde, Avcılar'da aktif olarak hizmet vererek ulusal basında “Kahraman Doktor” başlıklarıyla yer aldı.

2004 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi.

2005 yılında yapılan ilçe kongresinde İstanbul'un en genç ilçe başkanı oldu. 2000 yılında Büyükçekmece'de kurduğu 2000 Cerrahi Tıp Merkezi'nin sahibidir.

 

Haber Ara