Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ali Aydınlıoğlu: 'Milletin canını yakanlar en ağır cezaya çarptırılsın'

AK Parti Balıkesir Milletvekilli Aydınlıoğlu, Silivri'de devam eden darbe girişimi davalarına ilişkin, 'Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-07 15:32:37

Ali Aydınlıoğlu: 'Milletin canını yakanlar en ağır cezaya çarptırılsın'

AK Parti Balıkesir Milletvekilli Ali Aydınlıoğlu, darbe girişimi davalarına ilişkin, "Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın." dedi.

Aydınoğlu, Silivri Cezaevi İnfaz Kurumları Yerleşkesinin karşısındaki duruşma salonunda görülen darbe girişimi davalarını takip etmek için Silivri'ye geldi.

15 Temmuz'un milletin hafızasından silinmeyeceğini ifade eden Aydınlıoğlu, millet adına bu davaları yakından izlediklerini söyledi.

"Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın" diyen Aydınlıoğlu, şunları söyledi:

"Çünkü onlar bu milletin geleceğini yok etmek için o geceyi planladılar. Hiç acımadan insanlarımıza kurşun sıktılar. Şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bunların geride bıraktıkları çocukları yakınları ve acılı akrabaları var. Allah bir daha bugünleri bizlere yaşatmasın diyorum. Tabii adalet tecelli edecek, bizim de amacımız bir an evvel gerçek neyse ortaya çıkması."

Haber Ara