Dolar

32,4620

Euro

34,7748

Altın

2.477,90

Bist

9.530,47

Alev Alev'in 7. bölümünde neler oldu? Heyecan dorukta

Ali, Çiçek'in İskender tarafından ateşe verildiğini öğrendi. Korkunç gerçekle sarsılan Ali, öfkesini kontrol edemedi ve planıyla İskender'i bıçakladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-22 21:50:59

Alev Alev'in 7. bölümünde neler oldu? Heyecan dorukta

Olanlardan dehşete düşen Çiçek, Ali'nin tutuklanmaması için elinden geleni yaptı. Cemre ve Rüya ilk kez evlerinde küçük bir kutlama yaparken Ozan ve Ömer onları yalnız bırakmadı.

Dörtlünün eğlenceli anları seyirciyi güldürürken, Rüya ve Ömer birbirlerine olan hislerini fark etmeye başladılar. Ancak Cemre, Rüya, Ozan ve Ömer her şeyin yolunda gittiğini düşünürken, Çelebi gücünü kullanarak hamlelerini yapmaya devam etti. Ömer, vergi borcu Ozan'ın evine geldikten sonra arkadaşına yardım etmek için tehlikeli bir adım attı. Borcunu ödemek için kumarhaneye giden Ömer burada saldırıya uğradı.

Saldırganlar, kaçmaya çalışan Ömer'i mahalleye kadar takip ederek omzundan yaraladılar. Ömer'i yaralı bulan Rüya, korku dolu anlar yaşadı. Cemre ise yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımı atarak ruh sağlığı raporu almak için heyetin karşısına çıktı. Çelebi, hayatını değiştirecek bu adımı atarken Cemre'nin o raporu almaması için elinden geleni yaptı. Heyet öncesi Cemre'nin son anları bölüme damga vurdu. Cemre, duygusal ve çarpıcı konuşmasıyla seyirciyi derinden etkilemeyi başardı. Peki Cemre, Çelebi'nin hamlelerine rağmen heyetten ruh sağlığı raporu alabilecek mi?

Haber Ara