Dolar

32,5309

Euro

34,9615

Altın

2.439,32

Bist

9.716,77

Alerjik astıma karşı ozon terapisi

Bağışıklık sistemi bazı maddelere karşı hassas olabiliyor ve alerjik tepkiler gösterebiliyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-16 15:37:32

Alerjik astıma karşı ozon terapisi

Bu duruma karşılık ozon tedavisi uygulanabilir ve kısa sürede sonuç alınabilir. Yani tedbirli davranmak isteyenler için etkili bir tedavi yöntemidir. Bunun için:

  • Kan yoluyla tedavinin gerçekleşmesi sağlanır.
  • Medikal olarak tedavinin etkili hale gelmesi desteklenir.
  • Oksijelenme neticesinde alerjik sorunlar son bulabilir.

Ozonla alerji tedavisi ciddi boyutlarda dahi işe yarayabiliyor. Mesela astım ile bronşit bunlar arasında. Hatta atopik dermatit hastalığının tedavisinde dahi göz önünde bulundurulur. Son olarak ürtiker tedavisi esnasında temin edilir. Ve ciddi başarılı sonuçlar alınan tedavi yöntemleri arasında boy göstermektedir.

Ozon Terapisinin Cilde Etkileri

Bağışıklık sistemine bir hayli iyi gelen ozon, cilde dost olan bir gazdır. Ve bu nedenle estetik alanında sık sık ele alınır. Özellikle de ozonla gençleşme tedavisi bir hayli talep görüyor. Bu tedaviye karşılık:

-Cilt: Öncelikle cildin yenilenmesi adına temin edilen gazlardan bir tanesi. Kana karıştırılan ozon tekrardan cilde enjekte edilir. Buna bağlı olarak cildin oksijen ile buluşması ve yenilenmeye başlaması sağlanır.

-Estetik: Hücrelere arası kan dolaşımının hızlanması göz önünde bulundurulur. Ve bu hızlanma üzerine genç bir görünüm elde edilir. Aynı şekilde dokular arası kan dolaşımı da hız kazanır. Bu hız sayesinde cilt:

  • Daha yumuşak bir hale gelir.
  • Temizlenmesi ve parlaması sağlanır.
  • Genç bir görünüm kazanması desteklenir.

Ozonla diyabetik yara tedavisi dahi bu durumlara karşılık ele alınır. Yine diyabet hastalarının başta ayaklarında olmak üzere yaralar meydana gelir. Ve yaraların iyileşmesi için ozon tedavisine sıklıkla başvurulur.

Ozonun İyi Geldiği Hastalıklar

Ozona başvurulan hastalıkların sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Mesela ozonla fibromiyalji tedavisi bunlardan sadece bir tanesi. Kendini yorgun ve halsiz hisseden kişilerin bu tedavi yöntemi ile şikayetleri ortadan kalkacaktır. Devamında gelenler:

  • İskemik hastalıkların tedavisinde temin edilir.
  • Hipertansiyon için de dikkate alınan yöntemlerden bir tanesidir.
  • Kronik enfeksiyonlara karşılık ele alınır.

Daha çok enfeksiyon hastalıklarında ve yaralanmalarda ek bir tedavi olarak uygulanır. Ve son derece etkili olan ozon sayesinde tedaviden sonuç almak uzun sürmez.

https://drceyhundundar.com/ozon-tedavisi/

Haber Ara