Dolar

32,3787

Euro

35,0516

Altın

2.326,54

Bist

9.076,20

Albaraka proje finansman kredilerine iki dalda ödül

Albaraka Türk, “Yılın Altyapı Finansman Projesi” kategorisinde birincilik, “Yılın Proje Finansmanı” kategorisinde ikincilik olmak üzere iki ödül aldı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-09 11:59:13

Albaraka proje finansman kredilerine iki dalda ödül

Türkiye'nin ilk katılım bankası olan ve faaliyetlerine dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonu doğrultusunda devam eden Albaraka Türk, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün önemli ödüllerinden biri olan ‘2020 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri'nde iki ayrı kategoride ödüle layık bulundu. Albaraka Türk Proje Finansman Kredileri alanında; “Yılın Altyapı Finansmanı Projesi” kategorisinde birincilik, “Yılın Proje Finansmanı” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Türk ekonomisine katkı sunmaya devam

Albaraka Türk Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Boz, yaptığı değerlendirmede; “Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün önemli ödüllerinden biri olan ve bu yıl 6.sı gerçekleşen 2020 Bonds & Loans ödüllerinde iki ayrı kategoride birincilik ve ikincilik ödülü almış olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Aldığımız bu ödüller, özenle ve büyük bir hassasiyetle çalıştığımız Proje Finansman Kredileri konusunda gösterdiğimiz çabanın bir sonucudur. Önümüzdeki süreçte yine bu anlayışı koruyarak ve çalışmalarımızı artırarak Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkıları olan projeleri desteklemeyi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara