Dolar

32,5234

Euro

34,7384

Altın

2.491,64

Bist

9.524,59

Albaraka'dan masrafsiz bankacilik donemi

Albaraka'dan masrafsiz bankacilik donemi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-17 13:41:47

Albaraka'dan masrafsiz bankacilik donemi
Albaraka'nın, mevcut ve yeni açılacak hesaplardan işletim ücreti almayacağı bildirildi.

Albaraka'dan yapılan açıklamaya göre, masrafsız bankacılıktan faydalanacak Albaraka müşterileri için İnternet şubesi, mobil şube ve ATM'lerden yapılacak tüm EFT ve havale işlemleri de ücretsiz olacak.

Albaraka müşterilerinin, ücretsiz yapacağı EFT ve havaleler, yurt içi bankalar arası TL para birimi için geçerli olacak. Albaraka hesabından başka bir Albaraka hesabına yapılacak döviz havaleleri de ücretsiz gerçekleştirilebilecek.

SWIFT içerikli döviz havaleleri ücretsiz para transferi kapsamında sayılmayacak. Albaraka müşterilerinin ücretsiz yapabileceği diğer işlemler "Kredi kartı ödemeleri, döviz alım-satım, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, vergi-trafik cezası ödemeleri, SGK ödemeleri, bağış ödemeleri, hac-umre ödemeleri" şeklinde olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser, şunları kaydetti:

"Son yıllarda başlattığımız dönüşüm atağı kapsamında, müşterilerimize en iyi şartlarda hizmet vermeyi amaçladık. Bu süreçte hem bilişim altyapımızı geliştirdik hem de ürünlerimizi çeşitlendirdik. Masrafsız bankacılık özelinde başlattığımız bu yeni uygulamayla mevcut ve yeni açılacak TL, döviz veya altın cari ve katılma hesapları için herhangi bir şarta bağlı olmaksızın, hesap işletim ücreti alınmayacak. Dünyanın en iyi katılım bankası olma yolundaki kararlı adımlarımız, hizmet kalitemizi geliştirerek devam edecek."

Haber Ara