Dolar

32,5839

Euro

34,7828

Altın

2.509,59

Bist

9.693,46

Alanyaspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

Alanyaspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-27 20:47:42

Alanyaspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarının Alanya etabını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, maç kadrosunda yer alacak oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı.

Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk iki maçında alınan sonuçları değerlendirdi.

Denizlispor maçında 2-0 mağlup olduklarını ancak bunun oyunlarının karşılığı olmadığını ifade eden Savut, "Denizlispor maçında bizim de çok pozisyonumuz vardı. Denizlispor'a nazaran daha fazla pozisyonumuz vardı. Balıkesirspor takımı ise kaliteli kadroya sahipti ve dengeli bir maç geçti. Maç bize de onlara da gelebilirdi" ifadelerini kullandı.

Ligin başındaki form eksikliğinin, takımlar için ciddi dezavantajlar oluşturabileceğine dikkati çeken Savut, "Biz de bu dezavantajı yaşadığımızı düşünüyorum. Gayemiz, bu haftaları fazla puanlarla geçmek. Malatyaspor maçı hazırlıklarına da bu doğrultuda çalıştık. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İstediğimiz, hafta sonu maçtan düşündüğümüz skorla dönmek" diye konuştu.

Turuncu-yeşilli ekip, ligin 3. haftasında 30 Ağustos Pazar günü, deplasmanda oynayacağı maç için yarın Malatya'ya gidecek.

Haber Ara