Dolar

32,3154

Euro

35,1147

Altın

2.292,51

Bist

9.065,48

Alanında Uzman Ekipman Ürünleri ile Sepetfy.com Yayında!

Evlerde, ofislerde, restoranlarda, okullarda ve daha birçok iç mekanda kullanılan eşyalar için kimi zaman güvenlik önlemleri almak gerekebilir. Özellikle küçük çocukların olduğu evlerde birbirinden ayrı parçalar halinde tasarlanmış mobilya ürünleri risk oluşturabileceğinden kullanıcılar bu parçaları birleştirmek için bazı parçalara gerek duyabilir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-20 22:33:00

Alanında Uzman Ekipman Ürünleri ile Sepetfy.com Yayında!

Halka, civata, somun bağlantı çeşitleri genelde metaldir. Bu ürünleri mobilya veya benzeri eşyalar üzerine monte ederken vidalama yöntemi kullanılacağından delinme yırtılma gibi risklere karşı, metal bağlantı ürünleri daha dayanıklı olabilir. Ancak farklı malzemelerden üretilen eşyaları birleştirmek için farklı bağlantı parçaları da bulunabilir. Bu parçalar eşyalarda estetik açıdan bütünlük sağlamak isteyenler için üretilmiştir. Ancak en dayanıklı ürünlerin metal malzemeden ürünler olduğu söylenebilir.

Bağlantı Ürünü Çeşitleri

Çoğunlukla mobilyaları birleştirmek için kullanılan iki çeşit bağlantı ürünü vardır. Bunlar L ve T şeklindedir ve genellikle demirdir. L bağlantı ürünü köşeli alanlarda, T bağlantı ürünü ise birleştirme amacıyla kullanılır. Bağlantı parçaları birleştirilecek ürünün türüne ve ağırlığına göre değişebilir. L bağlantı ürünü köşeli alanlarda, T bağlantı ürünü ise birleştirme amacıyla kullanılır. Bağlantı ürünleri alınırken milimetrelerine bakmak önemlidir. Okullarda sınıf içi dolaplar, ofislerde ofis malzemeleri için kullanılan bu ürünler bahçe gibi dış mekanlarda da kullanılabilir. Bahçe mobilyaları arasında bağlantı kurularak rüzgarda uçma ve benzeri riskler ortadan kaldırılabilir. Bunun dışından en çok kullanılan bir başka bağlantı ürünü çeşidi için karabina adı verilen bağlantı ürünü örnek gösterilebilir. Açıldığında kanca kapandığında halka olan bu ürün genelde doğa sporları dağcılık gibi alanlarda emniyet amaçlı kullanılan ürünlerden biridir.

Bağlantı Ürünü Fiyatları

Bağlantı ürün çeşitleri birçok farklı çeşitte bulunabileceğinden bu ürünlerin fiyatları da modellerine göre şekillenir. Kullanım alanlarına ve amaçlarına göre değişen bu ürünler bir yada birden çok adette satın alınabileceği için tercih edilen ürünlerin türlerine, malzemelerinin kalitesine, üretici markasına ve paketlerin içeriklerine göre değişir. Bağlantı ürünleri kimi zaman farklı boyutta ürünler sunan setler halinde de satılabilir. Bu tip durumlarda da ürünlerin fiyat aralıkları değişebilir. Örneğin, L tipi, T tipi ve karabina ürünleri içeren paketlerde ürün adetleri oldukça önemlidir. Bu ürünler tek tip olarak farklı markalardan satın alınabileceğinden karabina fiyatları, L ve T tipi bağlantı ürünü fiyatları için tek bir aralık verilemeyebilir. Tüm ürünleri bir arada inceleyip fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, Sepetfy sayfalarını ziyaret edebilir.

Haber Ara