Dolar

32,3640

Euro

35,0107

Altın

2.325,50

Bist

9.094,41

Aladağla Sky Trail Yarışları yapıldı

Organizasyona 13 ülkeden 213 sporcu katıldı- Sporculardan Alişan Kayabölen, kız arkadaşına final çizgisinde evlik teklifinde bulundu

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-08-11 22:13:16

Aladağla Sky Trail Yarışları yapıldı
Aladağlar Sky Trail Yarışları, 13 ülkeden 213 sporcunun katılımıyla Nigde'de yapıldı.

Demirkazık Kamp Eğitimi Merkezi önünden başlayan yarışlar, 2 kategoride 45 kilometrelik ve yeni başlayanlar için de 15 kilometrelik parkurlarda gerçekleştirildi.

Aladağlar Sky Trail Organizasyon Temsilcisi Aydın Ayhan Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların özellikle Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada popüler hale geldiğini söyledi.

Güney, Aladağlar'ın yarışlar için en çekici yerlerden biri olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın en yüksek irtifada yapılan, en zor ikinci yarışına Aladağlar'da başladık. Aladağlar çok çekici bir mevki. Avrupa'da böyle dağlar var ama ormanlık. Buradaki vahşi görünümde koşmak insanlara çok ilginç geliyor. Yurt dışından da katılımcılarımız var. Aladağlar'da Sky Trail'in 4'üncüsünü yapıyoruz. Amacımız Aladağlar bölgesinde bir festivali gerçekleştirebilmektir. Bu sebeple organizasyona dağ bisikleti festivalini de ekledik."

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise bu tür organizasyonları geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını aktardı.


- Final çizgisinde evlilik teklifi


Yarışlara katılan Alişan Kayabölen, kız arkadaşı Gizem Nur Şahin'e final çizgisinde evlik teklifi yaptı.

Kayabölen'in diz çökerek yüzüğü uzatmasıyla gözyaşlarını tutamayan Gizem Nur Şahin, teklifi kabul etti ve yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Alişan Kayabölen yaptığı açıklamada "Bizim için Demirkazık'ın çok önemli bir yeri var. Daha da önemli olması için böyle bir sürpriz düşündüm." ifadelerini kullandı.

Etkinliği takip eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, çifti ilk kutlayan isimler oldu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara