Dolar

32,5624

Euro

34,8924

Altın

2.431,26

Bist

9.645,02

Alaçam'da hamsi partisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (ÖMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu tarafından hamsi mangal partisi düzenlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-02 18:19:20

Alaçam'da hamsi partisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (ÖMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu tarafından hamsi mangal partisi düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin önemli gündem maddelerini görüşmek üzere bugün Samsun'un Alaçam ilçesinde toplanan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve senato üyelerine toplantı öncesi Alaçam Öğretmenevinde hamsi partisi verildi. Programa Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve ÖMÜ Senatosu Üyeleri, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Alaçam Emniyet Amiri Kenan Bıyık katıldı.

Alaçam Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, "Bizim üniversitenin senatosu her hafta farklı bir fakülte ya da yüksekokulda toplanıyor. Üçüncü toplantıyı Meslek Yüksekokulumuzda yapacaklar. Toplantı öncesinde Öğretmenevinde hamsi partisi düzenledik" dedi.

Öğretmenevi bahçesinde hamsileri pişirmek için yakılan mangal kokusunu alarak etrafına toplanan kedi ve köpekler ziyafetten nasiplerini almak için dakikalarca buradan ayrılmadılar.

Alaçam Öğretmenevindeki hamsi partisinin ardından Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve senato üyeleri Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'la birlikte kapanan Gökçün 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulundular. Burada okul bahçesinde kuşlar için yen bıraktılar.

ÖMÜ Senato Üyeleri Alaçam Meslek Yüksekokuluna geçerek senato toplantısına katıldılar. Toplantı öncesi Alaçam Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek Alaçam'ın tarihi ve turistlik değerleri hakkında sinevizyon gösterimi ile bilgiler verdi.

Haber Ara