Dolar

32,5507

Euro

35,0027

Altın

2.427,68

Bist

9.722,09

Aktör Kevin Spacey uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu

Oscar ödüllü Amerikalı aktör Kevin Spacey, üç yıl önce hakkında ileri sürülen cinsel taciz suçlamalarından bu yana ilk kez sosyal medyada göründü. Yeni bir videoda kaydı paylaşılan Spacey, utanç ve depresyondan dolayı mustarip olan insanları intihar düşüncesine karşı koymaya çağırdı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-25 15:00:44

Aktör Kevin Spacey uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu

Noel öncesi YouTube'da yayınlanan bir video kaydında parkta yürürken görünen Spacey, “içinde bulunduğumuz yıl içinde birçok kişi çektikleri acılar hakkında konuşmak için benimle temasa geçti ve bazıları bana intihar etme arzularını anlattı. Tanımlamakta zorlanıyorsanız veya çıkmaz bir ikilemde olduğunuzu hissediyorsanız veya önünüzde hiçbir yol olmadığını hissediyorsanız, ne olursa olsun, bana inanın bir yolu var” diye konuştu.

Kevin-Spacey

Spacey, "Tatil sırasında ve sonrasında, istemeseniz bile, sizi anlayacak ve size yardımcı olabilecek insanlar var ve bu gerçekten daha iyi olmamıza yardımcı oluyor" dedikten sonra intihar hattının numarasını göstererek video kaydına son veriyor.

Kevin Spacey aleyhindeki iddialar

Kevin Spacey, 2017 yılında hakkındaki taciz suçlamalarından sonra "House of Cards" (House of Cards) dizisinin yanı sıra "All the Money of the World" (Dünyanın bütün parası) filminden dışlanan en ünlü Hollywood yıldızlarından biriydi.

İngiliz gazetesi The Guardian'a göre, 59 yaşındaki Spacey 22 yıl boyunca Birleşik Krallık'ta 6 cinsel saldırı vakası üzerinden hakkında soruşturmaya maruz kaldı.

Kevin Spacey, suçlamalardan birine yanıt olarak, söz konusu olayın ayrıntılarını hatırlamadığını, ancak gerçek ise bunun uygunsuz bir davranış olduğunu ve özür dilediğini söyledi.

2019'da Massachusetts savcıları, 2016'da bir barda 18 yaşındaki bir çocuğa taciz ve saldırıda bulunduğu iddiasıyla aleyhindeki suçlamaları düşürüldü. Spacey suçlamayı reddetti.

Haber Ara