Dolar

32,5404

Euro

34,8969

Altın

2.430,62

Bist

9.645,02

Akşener'den eleştirilere telefonlu cevap

MHP'de muhalif isimler arasında yaşanan SMS gerginliğine Akşener'den sürpriz bir cevap geldi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-05 06:20:41

Akşener'den eleştirilere telefonlu cevap

MHP'li muhalifler arasında yaşanan SMS krizine Meral Akşener, Micro Blog Sitesi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Akşener, SMS iddiaları üzerine twitter'dan fotoğraf paylaştı ve delegelerle bire bir telefonla görüştüğünü yazdı.

MHP kulisleri olağanüstü kongre sürecinin başlaması için bir araya gelen muhaliflerin birbirine düştüğü iddialarını konuşuyor. Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın, Bahçeli'nin olağanüstü kongre taleplerini geri çevirmesinin ardından bir araya geldiği ve imzalar konusunda birlikte hareket etme kararı aldığı belirtilmişti.

SİNAN OĞAN İKİ HAFTADA BİTİRECEK

Sinan Oğan, imzalar için her ilden bir sorumlu belirlediği ve bu kişiler aracılığıyla imzaları topladığı belirtildi. Oğan'ın imzaları 15 Aralık tarihine kadar tamamlayacağı ve diğer adayları bekleyeceği belirtildi.

KORAY AYDIN TEPKİLİ

Bu arada MHP Trabzon eski milletvekili Koray Aydın ile Meral Akşener arasındaki rekabet bir kez daha gün yüzüne çıktı. Akşener ekibinin Aydın ile birlikte hareket etmek istemediği, bu nedenle kamuoyunda birlikte hareket ediliyor intibasının oluşmasına karşı çıktığı iddia edildi.

Öte yandan Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında isim vermeden Akşener'i üst kurul delegelerine gönderilen SMS nedeniyle eleştirmiş, imza toplarken yarışılıyor havası yaratılmasını doğru bulmadığını söylemişti.

AKŞENER'DEN TWEETLİ CEVAP
Akşener ise Koray Aydın cephesinden gelen eleştirilere cevap vermek yerine twitter'dan fotoğraf paylaşmayı tercih etti. İşte o fotoğraf;

 

Haber Ara