Dolar

32,5789

Euro

34,9913

Altın

2.427,65

Bist

9.722,09

Aksaray'da pazar günü marketler kapalı mı? Hafta sonu marketler açık mı?

Aksaray ile ilgili kritik bir karara imza atıldı. Çok yüksek riskli il kategorisinde yer alan Aksaray'da marketler pazar günü marketler kapalı mı? Aksaray'da hafta sonu marketler açık mı? Artan koronavirüs vakaları kentten yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu. Alınan yeni kararlara göre Aksaray'da manav ve marketler pazar kapalı olacak. Peki Aksaray'da marketler kaça kadar kapalı olacak? Manav ve marketler tüm gün kapalı olacak. Aksaray'da Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-04 20:06:50

Aksaray'da pazar günü marketler kapalı mı? Hafta sonu marketler açık mı?

Aksaray ile ilgili kritik bir karara imza atıldı. Çok yüksek riskli il kategorisinde yer alan Aksaray'da marketler pazar günü marketler kapalı mı? Aksaray'da hafta sonu marketler açık mı? Artan koronavirüs vakaları kentten yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu. Alınan yeni kararlara göre Aksaray'da manav ve marketler pazar kapalı olacak. Peki Aksaray'da marketler kaça kadar kapalı olacak? Manav ve marketler tüm gün kapalı olacak. Aksaray'da Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Aksaray'da pazar günü marketler kapalı mı? 

Çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da yeni kısıtlamalara gidildi. Artan koronavirüs vakaları sonrası alınan karar ile vaka sayılarında düşüş bekleniyor. Aksaray'da hafta sonu sokağa çıkma yasağında bakkal, market ve manvlarla ilgili yeni kararlar alındı. Aksaray'da pazar günü marketler kapalı mı? Askaray'da pazar günü marketler, bakkallar ve manavlar tüm gün kapalı olacak.

Aydoğdu açıklamasında şunları söyledi: ''Cumartesi günü genel bir kararla sokağa çıkma yasağı yok. Pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar dahil olmak üzere her yer kapalı olacak. Bir gün boyunca sabredeceğiz. Çünkü pazar günü istisnalarda dahil sokağa çıkmak yok. Pazar gününden önce vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tedarik etmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Aksaray'da Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Askaray'da cumartesi günleri sokağa çıkma kısıtlaması bulunmuyor. Ancak vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymaları çok önemli. Vali Hamza Aydoğdu, bin 500 kişilik ekiple Aksaray'da denetimlerin yapıldığını belirtti.

Aksaray'da mutasyonlu virüs mü var?

Vali Aydoğdu Aksaray'da mutasyonlu virüs görüldüğünü de vurguladı. Vali Aydoğdu açıklamasında şunlara değiğindi: "Şu an da 2 yerde karantinamız var. Bugün 2 sokağı ve 5 apartmanı da karantina altına alacağız. Aksaray 7 Şubat'ta mutasyonlu virüsün yayıldığı 6 ilden biridir.”

Haber Ara