Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Akıncı dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İşte Akıncı dizisinin oyuncuları ve konusu

Atv'nin yeni dizisi Akıncı yayınlanan fragmanlarıyla merak konusu olmuştu. Günler öncesinden tanıtımları yapılan Akıncı'nın sahnelerinin yanı sıra oyuncuları da dikkatleri çekmişti. Köklerini Osmanlı tarihinden alan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatacak olan Akıncı'nın konusu ve oyuncularıyla ilgili detaylar.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-01 21:16:40

Akıncı dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İşte Akıncı dizisinin oyuncuları ve konusu

Akıncı dizisi, hayatı pahasına şehrini ve insanını koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerine ek olarak, hayattan birçok konu da işleniyor. Veli Çelik'in yönettiği ve Hakan Kandal'ın tasarladığı proje, hayattan birçok konuyu işlerken Türk televizyonlarına farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor. Akıncı dizisinin başrolleri Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler'dir.

İstanbul Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele veren Akıncı, İstanbul'daki terör örgütlerine silah teslimi haberini alınca müdahale etmek istiyor. Orhan, topladığı istihbaratla bu 'bıçak sırtı' operasyonunda ona yardım eder. Akıncı ile ilgili haberleriyle üç yıldır tanınan ve gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu, hem haberlerin hem de Akıncı'nın peşinde. Bir yandan da Raiders teşkilatında silah teslimini durdurmaya çalışırken Türkiye'de faaliyet gösteren birçok yasadışı bağlantının arkasında kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Akıncı'yı yakalayıp adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın şimdi bir sorunu daha var: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

Haber Ara