Dolar

32,5498

Euro

34,8420

Altın

2.432,26

Bist

9.722,09

Aker'in Şaşmaz'ı vurduğu silahın markası ortaya çıktı

Dün akşam Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahın markası ve özellikleri oldu. Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı kadınlar için özel üretilen Smith Wesson marka silahla vurduğu ortaya çıktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 18:17:14

Aker'in Şaşmaz'ı vurduğu silahın markası ortaya çıktı

Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından Beşiktaş'taki otelde vurularak öldürülmesinin ardından cinayetle ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Son olarak Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahın markası ve özellikleri de belli oldu.

 

KADINLAR İÇİN ÖZEL ÜRETİLEN SİLAHLA VURDU

Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı kadınlar için özel üretilen Smith Wesson marka silahla vurduğu ortaya çıktı. Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduğu silah Smith Wesson'un (toplu) 9.65 çaplı mermi kullanılan ve kadınlar için özel tasarlanmış "LadySmith" modeli olduğu belirlendi.

İşte o silah:

69_4

 

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduğu silah Smith Wesson'un (toplu) 9.65 çaplı mermi kullanılan ve kadınlar için özel tasarlanmış "LadySmith" modeli olduğu belirlendi. Diğer modellere nispeten küçük olan ve çantada taşınabilmesi için özel olarak tasarlanan modelin güçlendirilmiş namlusu var. Özellikle yakın mesafede son derece etkili vuruş gücüne sahip.

 

Haber Ara