Dolar

32,3240

Euro

35,0668

Altın

2.282,01

Bist

9.005,70

Akdoğan: Türkiye hep yalnız bırakıldı

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen Orta Camisi'nin açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-25 16:23:14

Akdoğan: Türkiye hep yalnız bırakıldı

AA'nın haberine göre: Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye'nin hep yalnız bırakıldığını belirterek, "Şimdi gelin Brüksel'de, Paris'te DAEŞ çadır kuramaz, propaganda yapamaz ama PKK'ya yaptırıyorlar" dedi.

"TÜRKİYE HEP YALNIZ BRAKILDI"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin hep yalnız bırakıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Şimdi gelin Brüksel'de, Paris'te DAEŞ çadır kuramaz, propaganda yapamaz ama PKK'ya yaptırıyorlar. Bu da terör örgütü değil mi, masumları katletmiyor mu, on binlerce insanı katletmedi mi? Bu samimiyetsizlikle nasıl mücadele edeceğiz, nasıl ortak mücadele olacak? Bütün bunlara karşı ortak bir anlayışla mücadele etmemiz gerekiyor. Biz hep yalnız bırakıldık. Göçmen meselesinde, insani kriz var, yüz binlerce insan öldü, milyonlarca insan göç etti, dört yıldır 3 milyon insana kucağımızı açtık, hiç yardım eden oldu mu? Terör konusunda nasıl yalnız bırakıldıysak bu insani krizle mücadelede de hep yalnız bırakıldık ama bu millet büyük millet, bu devlet büyük devlet... Tek başına kalsa da mücadele ediyor, tek başına da olsa da mazlumlara, mağdurları kucağını açıyor. Bu yolda devam edeceğiz."​ 

Haber Ara